Pričeska Kate Middleton je nedvomno najbolj šik vsakdanji videz jeseni 2022

Ne smemo pozabiti, kako praktična je ta pričeska.

Pričeska Kate Middleton je nedvomno najbolj šik vsakdanji videz jeseni 2022 - Foto: Profimedia

Kate Middleton se ob nobeni priložnosti (niti ob eni!) ne pojavi z detajlom, ki ne bi bil na mestu. Njen slog pa je vedno ostal vesel, mladosten in športen, kot da bi želela povedati: da, kraljeve obveznosti, vendar sem še vedno energična, zaposlena in večopravilna štiridesetletnica. Zdi se, da njena dolga, igriva pričeska z najsvetlejšo rjavo barvo poudarja to praktično držo, značilno za ženske v znamenju kozoroga, za katere je skrb za nego užitek, vendar vedno držijo visoko oporo neodvisnosti. V primeru pričeske, ki jo je nosila to jesen 2022, je treba reči, da pričeska omogoča poenostavljeno upravljanje dolgih las, kar Kate Middleton omogoča igranje z mehkim, lahkim stajlingom.

Ne spreglejte:
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Dolga in voluminozna pričeska Kate Middleton postavlja trend

Najbolj priljubljena frizura v salonih je še vedno dolga, skodrana pričeska, polna volumna z nekoliko krajšim frufrujem. Kar zadeva najbolj trendovske pričeske, je učinek razmršenih razpotegnjenih kodrov uspešno preživel poletno sezono in ostaja najbolj priljubljen. Značilnost tega kroja je ohranjanje polne pričeske s krajšimi prameni okoli obraza, da bi dosegli potreben volumen, ne da bi osiromašili volumen in polnost las. Če želite imeti valovit videz Kate Middleton, postopajte takole: po sušenju las z brisačo in nanosu najprimernejšega izdelka za oblikovanje, ki ščiti pred vročino, lase posušite do 70 %. Na tej točki ustvarite kodre, ki jih boste selektivno segrevali s pomočjo sušilnika za lase. Odvijete navijalke, stresite lase in uživajte v učinku Kate Middleton.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 7 lepotnih pravil, ki jih Kate Middleton nikoli ne prekrši: Izogiba se težkim ličilom, svež videz pa ohranja z enim trikom

Priporočamo  tudi: Horoskop: Ženske, rojene v teh 4 nebesnih znamenjih, znajo najbolje s taščami in tasti

Najbolj brano