7 lepotnih pravil, ki jih Kate Middleton nikoli ne prekrši: Izogiba se težkim ličilom, svež videz pa ohranja z enim trikom

Vsakomur, ki je gledal serijo The Crown ali se celo posvečal kraljici Elizabeti, je jasno, da sta v kraljevem življenju pomembna protokol in bonton, tudi kar zadeva videz. Naj gre za ličila, pričesko ali celo barvo nohtov, Kate mora upoštevati veliko različnih predpisov, vendar se zdi, da je to niti malo ne moti.

7 lepotnih pravil, ki jih Kate Middleton nikoli ne prekrši: Izogiba se težkim ličilom, svež videz pa ohranja z enim trikom - Foto: Profimedia

Po več kot desetletju, odkar je uradna članica kraljeve družine, je samoumevno, da je valižanska princesa Kate Middleton v javnosti vedno videti brezhibno. Njena ličila so vedno popolna, njena obleka je dobro sestavljena, njena pričeska je brezhibna - a to je spet del njenega dela! Valižanska princesa se drži določenih lepotnih pravil glede pričeske, ličil in celo dodatkov, ki jih nosi na glavi. Pri kraljevem življenju je treba upoštevati veliko stvari, vendar ji to uspeva s stilom.

Medtem ko so njeni lasje večinoma prepuščeni rokam vrhunskih frizerjev, si je že dolgo ličila sama, tudi po poroki s princem Williamom leta 2011. In čeprav so njeni zaželeni lasje vsekakor izdelek strokovnega stilista, je Kateina vsakodnevna lepotna rutina dokaj nezahtevna.

Seveda pa to, da je ena izmed najbolj priljubljenih kraljevih družin (in bodoča kraljica), pomeni, da mora njena kraljeva visokost upoštevati kar nekaj formalnih protokolov, ko gre za njeno ličenje in pričesko.

Ne spreglejte:

Ko vas gledajo oči vsega sveta, brezhibna koža in videz nista več neobvezna - sta del opisa dela. "To, da ima kraljeva družina sijočo kožo in vedno brezčasen, popoln videz, ni naključje. Zavedajo se, kako pomembno je, da njihova koža odraža njihovo zdravje," pravijo strokovnjaki, ki so v preteklosti že delali v Buckinghamski palači. Če si želite ponovno ustvariti sijaj, pripravljen za fotografiranje, vam predstavljamo 7 ključnih lepotnih pravil.

Predstavljamo vam 7 lepotnih pravil, ki se jih mora držati Kate Middleton.

1. Brez temnih odtenkov šminke

Obstaja razlog, zakaj valižanske princese nikoli ne boste videli s krepko rdečimi ustnicami ali svetlimi jagodičastimi barvami - v protokolu namreč ni v navadi, da je odtenek temnejši od nude ali rožnate. Čeprav je imela kraljica Elizabeta II. značilne rožnate ustnice, se preostali člani kraljevega dvora izogibajo tem barvam. Dodatna prednost je tudi ta, da si nikoli ne morete namazati zob s šminko.

2. Brez vpadljivega laka za nohte

Kraljica Elizabeta II. je bila znana po tem, da se je izogibala svetlim barvam na svojih nohtih, Kate pa sledi isti lepotni rutini. Vedno ima namreč kratke nohte, večinoma nalakirane s prozornim lakom, ali pa so nohti celo popolnoma naravni.

3. Enostavnost ličenja

Čeprav si bo za večerne dogodke nadela smokey eye ali dodatno plast maskare, Kate ni ljubiteljica težkih ličil. S pudrom srednje prekrivnosti in lahkim ličenjem oči se običajno drži preprostega videza in nikoli ne pretirava z rdečilom, senčilom ali šminko.

4. Ličila morajo ostati na svojem mestu

Ko se Kate udeleži dogodka, mora pogosto ostati več ur in pogosto opravlja različne dejavnosti. To pomeni, da morata biti čez dan njena ličila in pričeska brezhibna. Da bi to dosegli, je potrebnih nekaj trikov, vključno z zelo dobrim fiksirnim pudrom, da njen obraz ne postane sijoč, dobrim fiksirnim pršilom, da vse ostane na svojem mestu, in skrito mrežo za lase, ki preprečuje, da bi kita "razpadla".

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Princ William in Kate Middleton želita, da princ Harry in Meghan Markle "priznata bolečino, ki sta jo povzročila"

Priporočamo tudi: Pravo ime valižanske princese ni Kate Middleton

Najbolj brano