Najboljšo blond barvo na sivih laseh nosi legendarna igralka Christine Baranski

Igralka iz zlate dobe je na svoji prvi Met Gala podala nekaj lekcij. Upajmo, da je to prvi od mnogih.

Najboljšo blond barvo na sivih laseh nosi legendarna igralka Christine Baranski - Foto: Profimedia

Za vse, ki iščete najboljši odtenek blond barve za prekrivanje naravnih sivih las - in ne da bi vas sililo k popravkom -, je tu nekaj navdiha. Igralka Christine Baranksi je na svoji prvi prireditvi Met Gala dala nekaj lekcij.

Da, 70-letna igralka iz zlate dobe je prvič stopila na stopnice Metropolitana na tem dolgo pričakovanem modnem dogodku. In nedvomno bi jih moralo biti še veliko več. Čeprav bi lahko na dolgo in široko govorili o njenem videzu, pod katerega se je podpisal oblikovalec Thom Browne, se bomo osredotočili na njeno pričesko, predvsem pa na odtenek blond barve, saj je kot nalašč za sive lase, ki iščejo naraven rezultat, ki obrazu doda tudi sijaj.

Ker se v laseh pojavi zanimivo število sivih las, je trend barvanje v svetlejšem odtenku, da se bolje prikrije sivina las. Kot je pojasnila ekipa stilistov Tacha o najboljših tehnikah barvanja za prikrivanje sivih las, ne gre za to, da bi se odločili za preveč platinasto blond barvo. Včasih je dovolj že nekaj odtenkov svetlejši od originala. Na ta način boste dosegli naravno napredovanje in lažjo rast korenin. Druga možnost je, da se odločite za manj enotno blond barvo, kot jo ima igralka, pri čemer so poudarki, ki obkrožajo obraz, svetlejši, saj polepšajo kožo in jo osvetlijo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Kaj pomeni T-kvadrat v astrologiji in kaj prinaša?

Priporočamo tudi: Jane Fonda izžareva eleganco s črnim pajacem z asimetričnim izrezom, ki izgleda dobro pri 50, 60, 70 ali 80 letih

Najbolj brano