Nagradno: Anticelulitna nega s preparati Dr.Hauschka

Za dele telesa, ki so nagnjeni k tvorbi celulita je »prva pomoč« izboljšan in pospešen krvni obtok. Ta pripomore k odstranjevanju odvečnih produktov metabolizma, ki povzročajo tudi zastajanje vode v teh predelih telesa. Z izboljšanim krvnim obtokom prihaja v te predele več kisika, ki pospešuje razgrajevanje odpadnih snovi. Redne masaže in uporaba izdelkov Dr.Hauschka za nego telesa stimulirajo lokalni krvni obtok, pripomorejo k razgrajevanju in izločanju toksinov iz telesa in vzpostavijo voljnost vezivnega tkiva.

Nagradno: Anticelulitna nega s preparati Dr.Hauschka - Foto: Fotografija promocijski material

Za odpravo celulita svetujemo, da dnevno sledite naslednjim navodilom:

  • Ko ste pod prho nanesite nekaj kapljic Rožmarinove kopeli z aromaterapijo Dr.Hauschka na krpo za umivanje in z njo nežno masirajte predle s celulitom (stegna, boke, trebuh …). S tem boste poživili leno in počasno tkivo. Po prhanju nanesite na kožo Rožmarinov tonik za roke in noge Dr.Hauschka. Z njim boste ogreli in revitalizirali predele nagnjene k tvorbi celulita, ter izboljšali tonus kože. Tonik uporabite zjutraj in zvečer.
Nato uporabite enega od olj za nego telesa Dr.Hauschka:

  • Rožmarinovo olje za telo Dr.Hauschka stimulira zdrav krvni obtok v koži, ki je hladna na dotik.
  • Fitness olje za telo Dr.Hauschka, ki vrača prožnost podpornemu vezivnemu tkivu.
  • Olje cvetov črnega trna Dr.Hauschka, ki vrača elastičnost kožnemu tkivu, ki se z leti postopno izgublja.
  • Limonino olje za telo Dr.Hauschka, ki pripomore k razgrajevanju in izločanju toksinov iz telesa in tonizira vezivno tkivo.

Tokrat bo Dr.Hauschka bogato obdaril kar sedem nagrajenk, ki bodo pravilno odgovorile na nagradno vprašanje. Nagrajenke do določil žreb, svoje odgovore pa lahko na nagrade(at)elle.si pošiljate do 2. aprila 2008.

Nagradno vprašanje:

Katere izvlečke zdravilnih rastlin vsebuje Fitness olje za telo Dr.Hauschka?

Pravilni odgovor najdete na spletni strani Dr.Hauschka.

Glavna nagrada je Rožmarinova kopel z aromaterapijo Dr.Hauschka + Rožmarinov tonik za roke in noge Dr.Hauschka + Fitness olje za telo Dr.Hauschka

Ostale nagrade so: olje cvetov črnega trna Dr.Hauschka (3x) in Limonino olje za telo Dr.Hauschka (3x).

Dr.Hauschka - edina naravna kozmetika, ki na naraven način spodbudi samoregulativne procese v koži. Proizvajalec: tovarna homeopatskih in antropozofskih zdravil WALA Heilmittel GmbH, Nemčija.

Ekskluzivni distributer za Slovenijo: Nutex d.o.o., Dol pri Ljubljani, PE Slamnikarska 14, 1230 Domžale.

Prodajna mesta: Sanolabor, lekarne, specializirane trgovine, pooblaščeni kozmetični saloni in trgovine z zdravo prehrano.

Več informacij o preparatih Dr.Hauschka na www.drhauschka.si.

Fotografije promocijski material

Najbolj brano