Monica Belluci ima novo kratko pričesko, ki jo bomo spomladi videli povsod

Italijanska igralka je na svojem Instagramu predstavila serijo fotografij s fotografiranja za nakit znamke Cartier. Priložnost, da nam lepa rjavolaska pokaže svojo novo pričesko.

Monica Belluci ima novo kratko pričesko, ki jo bomo spomladi videli povsod - Foto: Profimedia

Pogled na Monico Bellucci je redkost. Po naravi povsem diskretna igralka spregovori le ob posebnih priložnostih. Na svojem Instagramu pa si lepa Italijanka želi ohraniti določeno bližino s svojimi številnimi oboževalci. Igralka zelo pogosto razkrije ekskluzivne fotografije, to pa še posebej velja za njeno zadnjo objavo. Obraz Cartierja Monica Bellucci je izvedla snemanje, da bi poudarila novosti znamke nakita. In če je vzvišeno uro, ki jo nosi zvezda, zelo enostavno opaziti, je prav njena nova pričeska pritegnila vse poglede.

Za novo leto se je rjavolaska odločila svoj paž do ramen zamenjati za nekoliko krajši paž, ki ga je naredil njen frizer in prijatelj za vse življenje John Nollet. Sprememba pričeske, ki se popolnoma prilega trendu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Kratek paž: nov pomladni trend?

Paž je že pred nekaj meseci spet imel svojo revolucijo. Dokaz za to je na zadnji modni reviji Chanel Haute Couture, kjer so manekenke razkrile sedem načinov nošenja te pričeske. Če je ravno paž nekaj let ponosno zmagoval na lestvici najbolj priljubljenih pričesk, se njegova priljubljnost v tej sezoni resnično vrača. Vse bolj trendovska dekleta razkrivajo kratke, rahlo večplastne paže, ki ustvarjajo gibanje v laseh. Pojav, ki se namerava dodobra uveljaviti, še preden pride toplejše vreme.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vrnil se je še en modni kos, za katerega smo bili prepričani, da bo za vedno ostal v prejšnjem stoletju

Priporočamo tudi: Horoskop: Katere mame ste najbolj stroge in katere najmanj glede na nebesno znamenje

Najbolj brano