Monaška princesa Charlene spet eksperimentirala s svojo kratko pričesko: Princesa je tokrat osupnila z valovitim detajlom, ki je poudaril njen kratek bob

25. 6. 2024
Monaška princesa Charlene spet eksperimentirala s svojo kratko pričesko: Princesa je tokrat osupnila z valovitim detajlom, ki je poudaril njen kratek bob (foto: Profimedia)
Profimedia

Princesa je poživila svojo kratko blond pričesko.

Charlene Monaška se je udeležila zaključne slovesnosti televizijskega festivala v Monte Carlu na Grimaldijevem forumu in bila prava diva. Za to je poskrbel bel pajac z enim ramenom znamke Elie Saab, ki je bil za to priložnost kombiniran z valovito pričesko, ki je poživila ikonični zelo kratek blond bob monaške princese. Gre za klasičen in hkrati nenavaden detajl, ki združuje geometrijo pričeske s puhasto mehkobo, za katero se zdi, da skoraj pomežikne bolj retro slogu, nekje med Shirley Temple in Marilyn Monroe. Za to je zaslužna kombinacija valovitih detajlov in zelo svetlega ličenja, ki Charlene Wittstock dajejo eteričen, zvezdniški videz.

Ne spreglejte:

Rahla razmršenost las je najbolj presenetljiv element pričeske Charlene Monaške. Pravzaprav se zdi, da se lasje skorajda odpirajo okoli obraza in zaradi kodrov lebdijo. Preprost in zabaven način, kako olajšati strogo geometrijo princesinega kratkega boba.

Profimedia

Ker gre za kratko pričesko, ima seveda ključno vlogo tudi širina kodrov. Da bi se izognila umetnemu učinku, se je monaška princesa odločila za zelo nežno spiralno gibanje, ki valove odpre in prepreči, da bi prevladal volumen, značilen za kodre. Nadzorovane, a rahlo odprte kodre, ki ustvarjajo obliko črke S, Charlene oblikuje s ploskim ali širokim likalnikom, da kodri ne bi bili pretesni in s tem nenaravni. Zadnji detajl so korenine, ki so precej ravne, voluminozne tik ob zadnjem delu pričeske in poudarjene z barvanjem z učinkom degradé.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mini, poletna, ljubka in tako romantična: Rojstnodnevna obleka Jelene Đoković požela vso pozornost

Priporočamo tudi: 67-letna Caroline Monaška dokazala, da lahko tudi dame pri njenih letih nosijo pete z leopardjim vzorcem in so pri tem videti elegantno

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan