Monaška princesa Charlene rada eksperimentira s svojo kratko pričesko: Tokrat presenetila z ravnim frufrujem

19. 5. 2024
Monaška princesa Charlene rada eksperimentira s svojo kratko pričesko: Tokrat presenetila z ravnim frufrujem (foto: Profimedia)
Profimedia

Kratka pričeska monaški princesi dovoljuje, da se redno igra s svojimi lasmi in stilom.

Po mnenju Charlene Monaške je dolg in raven frufru uradno najbolj vsestranska pričeska pomladi. Njena kratka pričeska je zdaj svetla in mehka, dobro pa se ujema tudi s frufruje, ki se spreminja glede na priložnost. Na odprtju oddelka Monte Carlo v Miniatur Wunderland v Hamburgu se je princesa odločila za klasično pričesko z ravnim frufrujem, pramene, ki so ji uokvirjali obraz, pa si je zataknila za ušesa.

Profimedia

Vsestranskost Charleneine pričeske

Dolg in raven frufru bo za vedno klasična in brezčasna izbira, vendar ta definirana oblika ni všeč vsem. Dobra novica je, da ga lahko posušimo in oblikujem tudi v slogu 'curtain bangs' tako, da ga ločimo obe strani, da čelo ostane bolj odkrito, vendar to še ni vse: kot je dokazala monaška princesa, lahko le s premikanjem frufruja odkrijte novo pričesko. Pred kratkim je na Monaco E-Prix pokazala še eno različico, pri kateri so bili lasje pomaknjeni na stran, njen frufru pa ji je mehko padal čez čelo in na stran, kar njenemu obrazu daje neverjetno svežino.

Profimedia

Brez pogostih striženj, le dobro premišljena pričeska na začetku: danes je trend ustvarjati preproste, lahkotne videze, ki se spreminjajo z nami, ne da bi nas prikovali na nekaj določenega. Tako se Charlene prepusti svojemu svobodnemu slogu, ki ji omogoča neomejeno spreminjanje in preizkušanje novih pričesk.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 2 živili, ki ju nikoli ne bi smeli jesti zvečer: Otežujejo prebavo, povečujejo tveganje za debelost in slabšajo spanec

Priporočamo tudi: Kako prepoznati panični napad? Simptomi so lahko tako intenzivni, da spominjajo na srčni infarkt

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač