Lepotno: Dita, črnina, nove dišave, Megan

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Dita, črnina, nove dišave, Megan - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree, Fotografija PeTA

Osemdeseta se še ne bodo poslovila. To sezono pri ličenju ne pozabimo na stil iz osemdesetih z novimi gotskimi dodatki. Črnina vse povsod. Na nohtkih, na očeh in tudi na ustnicah. A pozor: ne pretiravajte s črno, naj videz ostane moden in ne preveč temačen.

Dita Von Teese je razkrila, da piše knjigo o lepoti. Na voljo bo naslednje leto.

Oblikovalci so razkrili modne tone maskar za jesen. Pri Givenchyju prisegajo na modro, olivno zeleno in barvo slive, medtem pa pri hiši Yves Saint Laurent prisegajo na temno metalne odtenke.

Znameniti paž (ali bob) je za nekatere pravi fetiš, saj naj bi to pričesko poistovetili z videzom prodajalk ljubezni.

Na Švedskem nek nočni klub v svoje prostore ne spušča mladenk, ki imajo tatu na vidnem mestu. Branijo se z izjavo, da je to enostavno nevšečno.

Svet dišav

Kim Kardashian bo spomladi predstavila svojo novo dišavo. Neimenovani parfum bo ustavilo podjetje Lighthouse Beauty, ki je letos izdalo dišavo reperja 50 Centa.

Pamela Anderson je prišepnila medijem, da novembra prihaja njena dišava Malibu by Pamela.

Medtem pa je oblikovalec Alexander Wang dejal, da če bi kdaj imel svojo dišavo, bi ta verjetno "dišala" po znoju.

Reklamne kampanje

Cheryl Cole je postala nova ambasadorka kozmetičnega giganta L'Oréal Paris. Na začetku leta je ta čast pripadla tudi igralkama Freidi Pinto in Evangeline Lilly.

Po pričanju virov naj bi Megan Fox prevzela Beyoncéjino vlogo v Armanijevih kampanjah. Pojavila se bo tako v reklamnih oglasih za novo dišavo kot tudi v modnih kampanjah.

Najbolj brano