Lepotno: Beyonce, Tyra, Kate, Audrey

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Beyonce, Tyra, Kate, Audrey - Foto: Fotografija Lancome, promocijsko gradivo, Fotografija Chanel, promocijsko gradivo, Fotografija arhiv govori.se

Nova zvezdniška dišava

Če danes nimaš svojega parfuma, nisi in. Vsaj tako razmišljajo zvezdniki. Tako si je svojo lastno dišavo omislila tudi Beyonce, ki je uradno podpisala dogovor s podjetjem Coty Inc. Omenjeni mešalci vonjev so poskrbeli za parfume Halle Berry, Sarah Jessice Paker and Gwen Stefani. Dišava naj bi odražala pevkino notranjo moč.

Čeprav je to pevkin prvi parfum, pa je svoj obraz posodila že večim kozmetičnim hišam. Tako je leta 2004 posnela kampanjo za True Star Tommyja Hilfingerja. Bila pa je tudi zaščitno lice dišave italijanske modne hiše Emporio Armani Diamonds leta 2007. Sestavine in ime še niso znani, ve se samo to, da bo na police prišel enkrat spomladi.

Naravna "griva" Tyre Banks

Tyra Banks se je v novem nadaljevanju svoje pogovorne oddaje Tyra pojavila brez lasnih vložkov. Vsestranska voditeljica se je lasnih dodatkov posluževala vse od svojih najstniških dni. V najbolj znanem šovu Ameriški top model smo lahko občudovali košato grivo manekenke, a nov videz je vse prej kot to. Več v videu.

Kate zopet za Lancome

Lancome nadaljuje svoje sodelovanje z oskarjevko Kate Winslet. Tokratni skupni projekt je reklamna kampanja za šminko L´Absolu Rouge. Ličilo ustnice napolni z mehko, kremasto teksturo. Barvna paleta se razteza vse od kremnih in bisernih do rdečih nians in barve breskve.

Audrey Tautou navdihnila novi Chanel No. 5

Dobro leto je že odkar je francoska filmska zvezda Audrey Tautou zamenjala Nicole Kidman kot lice parfuma Coco Chanel Chanel No 5. Potem, ko je njen film Coco Chanel doživel premiero, pa sedaj prihaja na vrsto še reklamna kampanja za kultno dišavo.

Zanimivo: Raziskave so pokazale, da 74 odstotkov žensk doživi reakcijo na parfum vsaj enkrat v življenju.

Najbolj brano