Kaj imata skupnega Meghan Markle in Kim Kardashian? Obožujeta ta lepotni izdelek

Poleg njunega močnega vpliva nihče ne bi posumil, da imata Meghan Markle in Kim Kardashian še nekaj skupnega. Vendar pa si obe zvezdnici očitno delita glavni lepotni izdelek - preprost piling.

Kaj imata skupnega Meghan Markle in Kim Kardashian? Obožujeta ta lepotni izdelek - Foto: Profimedia

Kim Kardashian in Meghan Markle, se kljub izjemno različnima lepotnima videzoma ponašata s sijočo poltjo. Skrivnost njune brezhibne kože bi lahko bila v uporabi določenega izdelka za nego kože. V nedavnem intervjuju s Kiminim vizažistom Mariom Dedivanovićem je bilo razkrito, da uporablja lepotno linijo Tatcha, ki združuje japonsko znanje in ameriško tehnologijo.

Prav to pa je že prej pohvalila tudi Meghan Markle. Eden od izdelkov, ki ga obožujeta, je izdelek "Rice Polish", piling, ki uporablja rižev prah za odstranjevanje odmrle kože in zmanjšanje gub. Izdelek naj bi naredil kožo mehko in gladko, zahvaljujoč svoji bogati in kremasti teksturi.

The Rice Polish: Classic, Tacha, cena: okoli 57 evrov

Ni presenetljivo, da mata Kim, navdušena spremljevalka najnovejših lepotnih trendov, in Meghan, ki je znana po svoji sijoči naravni polti, enako zanimanje za japonske lepotne prakse prednikov, ki so skozi stoletja zdržale preizkus časa.

Fotografije: Profimedia, Tatcha

Preberite še: Gol trebušček bomo letos poudarili kot Bella Hadid. Si upate?

Priporočamo tudi: Je to največja preobrazba pevke Raiven doslej? Poslovila se je od ...

Najbolj brano