Julianne Moore razkrila popoln trik za poudarjanje oči z ličili, popoln za ženske nad 50 let

Igralka, ki je na Met Gala nosila obleko Toma Forda po vzoru Jackie Kennedy, je med drugim potrdila prednosti nevidnega črtala za oči.

Julianne Moore razkrila popoln trik za poudarjanje oči z ličili, popoln za ženske nad 50 let - Foto: Profimedia

Spregovoriti moramo o Julianne Moore na prireditvi Met Gala 2022, o njenem ličenju na splošno in še posebej o triku za povečanje količine maskare. To bomo storili z dovoljenjem njene obleke znamke Tom Ford, ki jo je, kot poroča New York Times, navdihnila sivkina obleka brez rokavov, ki jo je Jaqueline Kennedy nosila januarja 1963 na dogodku v Narodni galeriji umetnosti. Igralka, ki se je nekaj dni pred slavnostnim dogodkom zaupala svojemu glavnemu vizažistu Fabriciu Ormondu, je bila naličena v toplih tonih, v katerih je izstopala predvsem uporaba črtala za veke. 

Preberite tudi: Kim Kardashian šla v ekstreme, da je lahko oblekla ikonično obleko Marilyn Monroe: To je skrajni ukrep, s katerim je v 3 tednih izgubila več kot 7 kg

Kris Jenner na Met Gala posnemala ikoničen videz Jackie Kennedy in pokazala novo, mladostno pričesko za ženske nad 60 let

V praksi je uporabil enega od trikov, ki ga je priporočil že Gato, uradni umetnik ličenja Maybelline New York, ko je govoril o tem, kako se ličiti od 60. leta dalje. S svinčnikom med trepalnicami na novo oblikujemo obliko očesa in okrepimo učinek maskare. Ta trik, imenovan tudi nevidno črtalo za oči ali tesno črtkanje, je odličen, ko oči začnejo izgubljati izrazitost zaradi izgube trepalnic, ki se običajno pojavi med 50. in 60. letom starosti. Vse ostalo so naredile obrvi, ki so bile rahlo preoblikovane s svinčnikom za obrvi v odtenku, podobnem vaši naravni barvi obrvi, da se rahlo zapolnijo. Z leti obrvi izgubijo gostoto in se spuščajo, zato jim s svinčnikom povrnite gostoto in gladkost, da bodo veke videti bolj čvrste in privzdignjene.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 6 nasvetov za eleganten in minimalističen pomladni videz, ki ga boste želeli nositi iz dneva v dan

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez podlegla trendu iz 90-ih, na katerega smo že skoraj pozabili

Najbolj brano