Jesenski trendi: nohti

Z jesenskimi modnimi trendi prihajajo tudi novi lepotni trendi.

Nohti so naš modni dodatek, zato je tudi prav, da jih temu primerno izkoristimo in olepšamo. Predstavljamo barve in poslikave, ki bodo letošnjo jesen in zimo krasile nohte vseh modno ozaveščenih žensk.

Jesenski trendi: nohti - Foto: Fotografija Imaxtree

Nohti niso več kvadratne oblike, ampak posnemajo naravno obliko prsta, se pravi so ovalni.

Izstopajoč trend letošnje jeseni so vsekakor mat laki, ki so brez sijaja. Brez skrbi, ni vam treba popolnoma zamenjati zalogo lakov, ki jo imate doma. Vse kar morate narediti, da boste v koraku s trendom, je kupiti nadlak, ki ga nanesete preko kateregakoli laka in v trenutku ustvari mat videz.

Vrača se tudi manikira iz 40-ih s poudarjenimi luncami, ki je kot obrnjena francoska manikira. V 40-ih so ženske za tako manikiro uporabljale nežne marelične odtenke, oblikovalci pa so za svoje modne revije 'zastaran' trend posodobili z močnejšimi in temnejšimi barvami, kot sta črna in rdeča.

Trend, ki ga to jesen in zimo nikakor ne smete spregledati, so metalne barve. Najbolj priljubljena je metalno siva, od svetlih do zelo temnih odtenkov.

Kadar oblačila popestrimo z zlatim nakitom, pa namesto sivega uporabimo metalno zlat lak. Metalni laki so primerni za vse, ki želijo biti drzni z močnejšimi in temnejšimi barvami in za vse, ki želijo nevtralne odtenke kombinirati z najrazličnejšimi oblačili.

Letošnjo jesen so še vedno priljubljeni laki v kožnih ali 'nude' barvah. Pridružile pa so se jim še umazano pastelne barve. Posebej priljubljeni odtenki letošnje sezone so rjavi.

Še vedno pa ne morete zgrešiti s klasično rdečo manikiro. Vendar bodo pravo jesensko vzdušje pričarali oranžni in koralni odtenki lakov.

Za konec naj še naštejemo ostale barve, ki morajo letošnjo jesen krasiti vaše nohte:

  • mornarsko modra
  • turkizna
  • bela
  • črna
  • bronasta

Najbolj brano