Jennifer Aniston posodobila svojo bob pričesko na najbolj eleganten način in poudarila svoj koketen in mladosten videz

1. 7. 2024
Jennifer Aniston je posodobila svojo bob pričesko. (foto: Profimedia)
Profimedia

Kraljica lepih las je to storila še enkrat.

Ali obstaja frizura, ki ne pristoji Jennifer Aniston? Ni vam treba odgovoriti, ker so na voljo (nazorni) dokazi. Ne glede na to, ali gre za (ikonično) Rachelino pričesko, ki je pred kratkim doživela preporod, ali za eterične, brezskrbne, večplastne dolge lase, ki jih je zanjo ustvaril njen frizer Chris McMillan in jo spremljajo že nekaj let, Jennifer Aniston nas z zavidljivo popolnimi lasmi vedno znova navdihne.

Ne spreglejte:

Nosila je rdečo cvetlično obleko in imela krajšo frizuro, ki je segala do vrha ramen in uokvirjala igralkin obraz, s čimer se je pridružila trendu bobov, ki ga v zadnjem času nosijo številne zvezdnice. Nova pričeska, ki je bila oblikovana z naravnim gibanjem in rahlim valovanjem na konicah, je bila za nekaj centimetrov krajša od njenega nedavnega srednje dolgega boba in je dajala zabaven, koketen in mladosten videz, hkrati pa je poudarila njen dekolte.

Profimedia

Čeprav je Jennifer vedno zvesta kalifornijskemu slogu, ima svoj lasten stil. Poleg svojih nezgrešljivo dobrih las - ki lahko spreminjajo dolžino, vendar le redko odstopajo od svoje značilne oblike, ki uokvirja obraz, ali medenega blond odtenka - je nosila naravno kožo in zadimljene rjave oči.

Jennifer Aniston je dokaz, da lahko vsakdo naredi bob po svoje, saj je njen novi videz še vedno zelo podoben njenemu: ohranila je značilnosti svojih prejšnjih videzov, le da je nekoliko krajša in morda nekoliko bolj sodobna. Jen je spet uspelo...

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 3 sestavine in 10 minut: To je vse, kar potrebujete za pripravo tega protivnetnega čokoladnega rjavčka

Priporočamo tudi: Samo genij lahko odgovori na ta 3 vprašanja: Hitri test inteligence, ki ga brez napake reši samo 17 % ljudi

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan