Prvič v zgodovini ima kultni parfum CHANEL novo obliko stekleničke

27. 6. 2024
Prvič v zgodovini ima kultni parfum CHANEL novo obliko stekleničke (foto: Chanel)
Chanel

Vsi imamo zgodbo s številko 5, ki jo lahko delimo. Kultni parfum CHANEL je tako prežel naše spomine, da že njegova prisotnost lahko sproži spomine na določeno situacijo in prikliče nasmeh, potovanje, ljubljeno osebo ali čustvo.

CHANEL N°5 je daljnosežen mozaik, ki presega minljivost časa in ohranja izjemno lahkotnost možnosti v svoji vohalni sledi. To je bila obljuba iz leta 2016, ko se je rodil N°5 L'EAU – nova, ikonična, očarljiva dišava cvetlične svežine in esence brez primere. Aktiven vir energije, svetlobe in transparentnosti, vendar z dovolj stabilnosti, da se zasidra in je prisoten v trenutku.

Chanel

Ikonična dišava CHANEL

Je impulzivna kapljica, katere svetli citrusni žarki lebdijo proti nebu, dvignjeni z aldehidi. Nato pride cvetni vrtinec jasmina, vrtnice in ylang-ylanga ter končno dinamičen vetiver in cedra. Je dišava, ki povzroča odvisnost, preprosta v svoji prefinjenosti in sposobna spremeniti najbolj divje sanje v resničnost. Tekoča in močna kapljica, ki gre proti toku in sprejme vsa čustva na svetu. Z njim smo lahko karkoli - brezskrbni, veseli, skrivnostni, pogumni, polni želja - in vse nasprotje tega. Ta cvetlična dišava lahko izpolni takojšnje potrebe in sprosti čustva v nekaj sekundah, v trenutku. Je dišeče oblačilo, primerno za vsako priložnost in vsako čustvo.

Chanel

Prvič v novi steklenički

Zavedati se neštetih moči te čudovite dišave je pomenilo ustvariti nepričakovano. Prvič v zgodovini CHANEL-a je N°5 L'EAU zapustil svojo zgodovinsko stekleničko. Močna esenca nosi drugo kožo iz stekla, ki uteleša skrivno alkimijo med močjo in krhkostjo, ustvarjeno, da ujame čas, ki mineva, in vidi, kako kroži, preden izgine. Kapljica življenja v novi preobleki, a le za trenutek, dokler traja ta omejena izdaja. Končno lahko moč sedanjosti obdržite v eni kapljici, na dlani. Ta zbirateljska steklenica ima zaobljeno, eterično obliko in strukturo. Je majhen, ovalen in prozoren, kot kamenček. Ali žarek svetlobe, ujet v osupljivo preprostost. To je steklenička, zasnovana tako, da zasidra občutek naravne življenjske moči. Moč in dih življenja, oblečen v steklo, nas ponese v novo, vzvišeno dimenzijo, polno vznemirljive energije. Steklenička, tako kot vonj, izraža pomembnost življenja.

Chanel

Skrivnost, ki jo je treba deliti

Je parfum, ki se nosi povsod. Če ga imamo ob sebi, nam zleze pod kožo in predstavlja naše bistvo. Vedeti, kdo smo, zajema vsak naš korak, kapljico za kapljico. Sliši in sledi srčnemu utripu našega srca ter nas nenehno spreminja v novega sebe, vsak dan. Kot svetilka, ki osvetljuje nekaj v nas. Skrivnost, ki jo je treba deliti. Steklenička je tehtnica, ki ne more stati sama. Z lahkoto prehaja iz rok v roke in iz življenja v življenje v enem vznemirljivem plesu, kot visokonapetostni vod, ki nas povezuje, da smo skupaj, vedno pripravljeni izkusiti življenje v polnosti.

Preberite še: Zožijo, kjer je odvečno, poudarijo, kjer je treba: Čarobne hlače Melanie Trump so popolne za poletni dni in večere

Priporočamo tudi: Popoln poletni stajling: Letizia Oritz v čudovitem maksi krilu v zlati barvi in trendnimi sandali tega poletja

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan