Eucerinova delavnica o pravilni negi kože

Če imate težave s kožo ali je vaša koža nagnjena k aknam vas vabimo na Eucerinovo delavnico o pravilni negi kože, ki je nagnjena k aknam, ki jo bo 27. oktobra ob 16. uri v Hotelu Lev (v sejni sobi) vodila specialistka dermatovenerologinja Katarina Šmuc Berger, dr.med. Izobraževalno in svetovalno delavnico organizira podjetje Eucerin - strokovnjak za pravilno nego kože.

Promocijsko sporočilo, 24. 10. 2011
Eucerinova delavnica o pravilni negi kože

Znanje 110-letnih izkušenj s kozmetično tehnologijo in terapevtske uporabe.

Eucerin danes velja za vrhunsko blagovno znamko za medicinsko nego kože. Vsi njihovi izdelki ustrezajo najvišjim dermatološkim standardom  in tako zagotavljajo izvrstno kakovost. Njihovo učinkovitost so potrdile zunanje klinične in dermatološke študije.

Na delavnico bo vabljenih deset udeležencev!

Ker je število udeležencev zaradi narave delavnice omejeno, si prosti sedež na delavnici lahko pridobite tako, da nam pošljete e-sporočilo na elektronski naslov eucerin@adriamedia.si, to pa lahko storite le še danes, do 16. ure!

V njem na kratko opišite svoje morebitne težave s kožo, zaradi katerih bi se rada pridružili Eucerinovi delavnici o pravilni negi kože nagnjene k aknam, mi pa bomo med prispelimi izbrali deset tistih, ki jim bo po našem mnenju udeležba na delavnici najbolj koristila.

Najbolj brano