Do trendne poletno sproščene pričeske

Velika nagradna igra Remington, Spin Curl je še korak bližje svojemu vrhuncu, v katerem bo pet deklet nagrajenih s preobrazbo v frizerskem salonu Spin Curl, ena zmagovalka pa bo za vikend odpotovala v najbolj modno prestolnico sveta – Pariz.

Do trendne poletno sproščene pričeske

Rok za prijavo je potekel (4. maj) in pet deklet je izbranih. Imen vam še ne bomo izdali, preobrazbo in zabavo po njej, pa si boste lahko ogledali v julijski številki revije ELLE (ki izide 12. junija) in na spletni strani www.elle.si. Na isti dan si boste lahko ogledali tudi prvi video (od petih), nato pa bomo vsak teden objavljali še po enega.

Kako do igrivih kodrov na najbolj enostaven način?

POLETNI TRENDI

Vsako leto se s poletjem na modno prizorišče vračajo sproščeni, mladostni in svobodni videzi, pri katerih glavno vlogo igra pričeska.

Mehki kodri naravnega videza s pridihom morske razigranosti so oblikovalce tako prevzeli, da smo jih občudovali na vseh večjih modnih revijah v Milanu, Parizu in New Yorku.

Skuštrane poletne valove boste to poletje brez krtač, navijalk in posebnega truda čisto same ustvarile v domači kopalnici. Vse, kar potrebujete, je nov, revolucionarni sušilnik za lase Spin Remington Curl in nekaj minut časa.

  • Delno posušene pramene las preprosto vstavite v Spin Curl nastavek, ta ustvari zračni tok, ki zavrti lase. Rezultat so sproščeni, rahli kodri, brez vozlanja ali štrlenja.

  • Ko ste skozi sušilnik spustile vse pramene, glavo nagnite navzdol, jih malce »pomečkajte« z gelom (ki ne obtežuje! ), enkrat ali dvakrat potegnite s prsti čez lasišče, dvignite glavo in – pripravljene ste.

Najbolj brano