BLV Eau de Parfum II

Dišava razlaga bistvo ženske v živahnem feminizmu in neustavljivi privlačnosti. Njene skladne geste so po naravi elegantne, njeni intenzivni pogledi pa zapeljivi . .

BLV Eau de Parfum II - Foto: Promocijski material

Kot ikona sijajne modne elegance, ona ljubi prefinjena naravna bistva, ki so popolna sinteza intenzivnosti in transparentnosti. Dišava BLV Eau de Parfum II vzpostavlja nov koncept bistva, kjer je intenzivnost prefinjenih skladnosti izpopolnjen z delikatnimi niansami polnih energije in življenske moči, kar vzbuja popolno čistost modrine vesolja.

Dišava

BLV Eau de Parfum II se razvije z zgornjimi notami sijoče vijolice in nežno mešanimi zračnimi pridihi zvezdnatega janeža ter sladkega korena in poživljajočim svežim in rahlim mandarinovcem.

Srednje note prikrivajo nepričakovano dušo dišave – perunika absolute, ekskluzivni cvetlični pridih, združen s toplo lesno osnovo, izpopolnjeno s Haitijskim vetiverjem, s katerim BLV Eau de Parfum II pridobi eleganten tropski pridih. Dišava je obogatena z intenzivnimi cvetovi pačulija in je izvirna diverzija, ki pospremi trenutke do bistva.

BLV Eau de Parfum II doseže vrhunec z neobičajnimi čutnimi akordi treh jantarjevih not, kjer čutno ljubkovanje benzoina, intenzivno ambro, cvetovi citrusa ter na koncu z žametnimi toni mošusa zagotavlja neustavljivo privlačen občutek.

Najbolj brano