Angelina Jolie spremenila videz in se vrnila k svoji značilni barvi las iz 90. let: Želeli jo boste posnemati!

16. 6. 2023
Angelina Jolie spremenila videz in se vrnila k svoji značilni barvi las iz 90. let: Želeli jo boste posnemati! (foto: Profimedia)
Profimedia

Angelina Jolie, največja ikona hollywoodskega glamurja, se je ob predstavitvi svoje nove blagovne znamke Atelier Jolie vrnila k barvi iz 90. let, s tem pa potrjuje, da je ta odtenek najboljši za poletje.

Kot je nekoč dejala Coco Chanel: "Ženska, ki si postriže lase, bo spremenila svoje življenje." Če ta rek prilagodimo ženskam, ki spremenijo barvo las, se odlično prilega Angelini Jolie.

Poletje je tik pred vrati, zato se številni zvezdniki za spremembo videza obračajo na svojega izbranega frizerja. Medtem ko so se številne med njimi v zadnjih mesecih odločile za frizuro, se druge odločajo za novo barvo. Blake Lively je na primer pred kratkim svojo blond grivo zamenjala za živo rdečo, Jennifer Lopez pa se je pojavila s popolnoma rjavimi lasmi. V zadnjem času je zaradi spremembe barve las v novicah lepa Angelina Jolie. Čudovita štiridesetletnica se je na Instagramovem računu Chloéja pojavila z nadvse zaželeno medeno blond lasmi.

Ne spreglejte:

Igralka, režiserka in nekdanja ambasadorka dobre volje ter posebna odposlanka Združenih narodov je pravkar naznanila ustanovitev Atelierja Jolie, nove modne znamke z dobrodelnim poslanstvom, ki bo iz tekstilnih ostankov izdelovala čudovite kose, ki jih bo predala v strokovne roke strokovnjakov s področja begunstva in drugih podcenjenih talentov. Za svojo prvo kolekcijo se je znamka povezala s francosko modno hišo Chloé in njeno kreativno direktorico Gabrielo Hearst ter ustvarila kapsulo ženskih oblačil, ki bo poudarila delo obrtnikov, vključenih v njeno izdelavo, in uporabila materiale z manjšim vplivom na okolje.

Angelina Jolie je poleg preobrata v karieri spremenila tudi barvo las. Fotografije, ki so jo posneli v ateljeju pri sodelovanju s Chloéjem, razkrivajo, da si je omislila masleno blond odtenek, ki je njen značilni čokoladni odtenek še dodatno ogrel z belo-zlato avreolo, ki nežno obroblja njen obraz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dubai Magazine | XPEDITION (@xpeditionmagazine)

Seveda je to le zadnja v vrsti preobrazb las Angeline Jolie, ki je v preteklosti že eksperimentirala s pixie pričesko, blondinka pa je bila že v 90. letih, ko je igrala v z oskarjem nagrajenem filmu Ukradeno življenje (1999).

Joliejin novi videz sovpada s posodobitvijo njenega življenjepisa, hkrati pa pomeni tudi začetek nove sezone. In kaj je lepšega za praznovanje poletja kot svetel blond odtenek?

Popolna barva za poletje

Prejšnji mesec se je nekdanja žena Brada Pitta na večerji v Beli hiši že odločila za blond baladno barvo. Tokrat pa je videti, da so njeni lasje še bolj svetli, in mi nismo razočarani. Medtem ko zvezdnikove rjave korenine ostajajo vidne, njegove svetle dolžine dajejo vtis, da so se njegovi lasje naravno posvetlili s soncem. Če želite posnemati ta poletni videz, se odpravite v frizerski salon, kjer se uporablja tehnika, ki ni nič drugega kot "oblikovanje las", ki vključuje strukturiranje obraza z igro svetlobe in senc. Ste se pripravljeni na popolno poletno pričesko?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Največje napake, ki jih počnemo pri uživanju zajtrka in nam preprečujejo hujšanje (teh je več, kot si morda mislite)

Priporočamo tudi: V modo so se vrnili osovraženi čevlji, ki si jih upajo nositi le najpogumnejši