Ana Klašnja čudovita s poletno barvo las: Tako svetlih las še ni imela

Ana Klašnja je na morju pokazala novo, svetlo barvo las, ki ji čudovito pristoji.

Ana Klašnja čudovita s poletno barvo las: Tako svetlih las še ni imela - Foto: IG

Ana Klašnja je to poletje veliko časa preživela na morju, kjer si je spočila po naporni sezoni in nabirala moč za naslednje delovne podvige, ki jo še čakajo. Medtem pa je na vso moč uživala in svoje oboževalce razveseljevala z lepimi morskimi prizori.

Večkrat je objavila svoje fotografije v kopalkah in pokazala, da tudi takrat, ko počiva, skrbi za to, da ostane v vrhunski baletni kondiciji. Ni se pretirano izpostavljala soncu, saj se zaveda, da je treba paziti na zdravje kože - pa tudi las. No, ti pa so zdaj precej svetlejši, kot so bili, kar je jasno vidno na spodnjem posnetku. Vajeni smo, da ima temno rjave lase, zdaj pa so ti za kar nekaj odtenkov svetlejši.

Verjetno ne gre za uporabo svetlejšega odtenka barve, temveč za naravno posvetlitev las. Nanje je vplivalo morje in sonce, rezultat pa nas je navdušil!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

Preberite več na Govori.se

Fotografije: IG

Preberite še: 4 priljubljene vaje Kate Middleton za vitko postavo: Od teka do planka - izberite svoj trening po vzoru vojvodinje Cambriške

Priporočamo tudi: Zakaj je jabolčni kis vaš najboljši naravni lepotni zaveznik? Spoznajte vse njegove prednosti, ki koristijo vaši koži in lasem

Najbolj brano