Ni več skrivnost, katere so najlepše dišave, ki jih lahko podarite letos

Saj veste, da je dišava lahko najlepše darilo. A seveda ne katerakoli. Pomembno je, da veste, kaj je obdarovanki všeč, in se obenem prepričate, da je dišava, ki jo poklanjate, resnično nekaj posebnega. To sta naši novi čudoviti ideji.

Promocijsko sporočilo, 17. 12. 2021
Ni več skrivnost, katere so najlepše dišave, ki jih lahko podarite letos - Foto: Orbico

1 Intimate Daydream, women'secret

Gre za novo orientalno-cvetlično dišavo, ki v ženski vzbudi intimne dnevne sanje. Prefinjenost, čutnost in ženstvenost v kombinaciji s pridihom fantazije.

S to dišavo boste podarili sladko poezijo v zraku, ki jo prinašajo note nežnega cveta pomaranče v kombinaciji s spektakularnim cvetom slive, vse skupaj pa so osvežene še z radostnim vrhom peneče mandarine in okusne robidnice. Tej nežnosti prijetno nasprotujeta orientalska nota tonke in absolut temne čokolade.

2 Moonlight Bloom, Christina Aguilera

Nova drzna cvetlična dišava za žensko, kot je Christina Aguilera, ponoči oživi v skrivnostni nočni atmosferi pod luninim urokom. Izkoristite moč zapeljivega vonja ponoči cvetočega cvetja in podarite samozavest, globino, skrivnostnost.

Drzna in očarljiva dišava se odpre z notami svežega sadja in provokativnega cvetja, ki cveti le ponoči. Biserna sliva, črni ribez in žametna dalija prinašajo bogat prvi vtis. Sladki ponoči cvetoči jasmin, vrtnica in narcisa privabijo romantiko v srce, v spodnjih notah pa zapeljejo topla Ambette semena in kremasta sandalovina, pomešana z mošusom za senzualni magični vonj.

Najbolj brano