Na dan žena obdarite svojo žensko z novo linijo naravnih aromatičnih dišav: Unikatni slovenski izdelki, ki vas bodo navdušili

Preizkusite novo dragoceno in unikatno linijo dišav Ljubljana, s katerimi lahko obdarite svoje najljubšo damo ali pa darilce poklonite sebi. Ni skrivnost, da je naš čut za vonj ena najmočnejših povezav z našimi občutki in spomini, ki jih na dan žena lahko zagotovite svoji ljubljeni dami. 

Lepota, 2. 3. 2023
Na dan žena obdarite svojo žensko z novo linijo naravnih aromatičnih dišav: Unikatni slovenski izdelki, ki vas bodo navdušili - Foto: Profimedia

Za večino od nas dišave vzbujajo globoka čustva in pomen. Tako kot pesem vas lahko v trenutku vrne v trenutek, občutek ali spomin na to, kje ste bili, ko ste vonj prvič začutili. Vaša navezanost na vonj je lahko tako globoka, da postane del vaše identitete - poseben olfaktorični indikator, ki je povezan s tem, kdo ste in kako želite, da vas vidijo ali se vas celo spominjajo. Nova linija dišav Ljubljana je bila ustvarjena pri Turizmu Ljubljana, kjer so ustvarili povsem novo linijo naravnih aromatičnih izdelkov, razvitih z zeleno usmeritvijo in trajnostno naravnanostjo mesta Ljubljana.

Gre za linijo dišav Ljubljana, ki zajemajo dišavo za prostor, dišavo za telo in kremo za roke. Izdelki so visoko kakovostni in elegantnega videza, narejeni so v Sloveniji, oblikovala jih je aromaterapevtka Ana Ličina, na voljo so v trajnostni embalaži in so popolnoma naravni.  

Namenjeni so vsem, ki jih zanima zeleno in trajnostno okolje, preživljanje časa v naravi, razvajanje in skrb zase ter odkrivanje novosti. Izdelke odlikuje 100-odstotni naravni vonj lokalnih aromatičnih rastlin in hranljivih darov narave. Ljubljana je tako dobila svoj vonj, olfaktorni podpis, ki ga uporabljajo tudi priznane hotelske verige, modni kreatorji in prestižne trgovske verige.

Novi butični izdelki iz linije dišav Ljubljana so namenjeni zahtevnejšim kupcem, primerni so tako za osebne nakupe kot darila, za domače in tuje kupce, vse pa bodo spominjali na vtise in doživetja, ki so jih izkusili v Ljubljani.

Izdelki iz linije dišav Ljubljana so na voljo v Turistično informacijskem centru TIC Ljubljana na Adamič Lundrovem nabrežju 2 in v spletni trgovini spominkov

S svojo ljubljeno damo si privoščita izlet, sprehodita se po bogatem središču mestu, obiščeta trgovinico, za konec pa zavijta še do vajine najljubše mestne slaščičarne na kos torte.

Če ne veste kam za vikend, se odpravite v Ljubljano.

Fotografije: Promocijsko gradivo

Najbolj brano