Kako do lepe in sijoče kože na obrazu? TAKO!

Pobrskali smo za nekaj preprostimi pravili za nego kože na obrazu, s pomočjo katerih bo vaša koža končno tako čista in sijoča, kot ste si vedno želeli.

Promocijsko sporočilo, 31. 3. 2017

Green line Perfect Glow

1. Voda ali čaj

Zelo pomembno je, da ves čas skrbite za dobro hidracijo. Če ne pijete dovolj tekom dneva, si pomagajte s telefonom. Nanj si naložite pametno aplikacijo, ki vas bo opominjala, da naj dovolj pijete.

2. 'Ne' prevročemu tuširanju

Prevroče kopeli običajno uničijo zaščitni sloj lipidov, ki pomagajo zadrževati vlago v globljih plasteh kože. Prevroče tuširanje lahko povzroči prezgodnje gubanje in suho kožo. Slednje imejte v mislih, ko se boste naslednjič tuširali.

3. Hranilna krema

Neguj svoj obraz s hranljivo kremo! Nova negovalna kozmetika Green line Perfect Glow je prava vitaminska bomba za utrujeno in pusto kožo. Vsebuje vitamine A, C, E, B in provitamin A, ki stimulirajo obnovo kožnih celic, uravnavajo izločanje sebuma in zavirajo proces staranja kože.

Krema vsebuje tudi mangovo maslo, hialuronsko kislino in jojobovo olje, kar bo tvojo kožo globinsko navlažilo, jo nahranilo in ji dalo sijaj.

Green line

4. Piling obraza

Piling obraza pripomore k svežemu, gladkemu in čistemu občutku kože, brez umazanije in ogrcev, vendar pa lahko preveč drgnjenja povzroči vnetje. Je vaša koža nagnjena k izsušenosti ali k razvoju aken? No, potem lahko s pretirano uporabo pilinga stanje še poslabšate. Če imate mastno kožo piling uporabljajte le enkrat tedensko. Pa naj bo ta nežen.

5. Redno čistite zaslon na pametnem telefonu s posebnimi čistilnimi robci

Imate na licih izpuščaje? Če je temu tako, bodite bolj previdni pri uporabi pametnega telefona. Obstaja možnost, da je za srbečico, pordelost in otekla lica kriv vaš telefon. Nedavne raziskave kažejo, da so zasloni pametnih telefonov gojišče bakterij, da se na njem zadržuje tudi do 10-krat več bakterij kot na toaletni školjki. Si lahko mislite? Pričnite redno čistiti zaslon telefona s posebnimi čistilnimi robci vsak dan.

6. Redno čistite čopiče za nanašanje ličil?

Vam delajo preglavice akne, alergije in ostale težave s kožo? Lahko so krivi nečisti čopiči za nanašanje ličil. Naj bo čiščenje le-teh del vaše lepotne rutine. Najbolje je, da za to uporabite šampon ali mehko čistilno peno.

7. Prehrana

Ste že slišali kdaj, da je naše telo kot avto? Da pravilno deluje, ga je potrebno napolniti s pravim gorivom, kar je hkrati tudi skrivnost lepe kože. Logično, kajne! Sladkor in mastna hrana sta sovražnika številka ena, ko govorimo o zdravi in sijoči koži. Ne pozabite tudi na dovoljšenj vnos pomembnih vitaminov in mineralov v telo.

Preberite še: Louise L. Hay: 15 čudovitih misli, ki vam bodo pomagale ustvariti novo in izpolnjujoče življenje in Kako se obleči? (svetuje modna urednica Elle, Petra Windschnurer)

Najbolj brano