Hitri test: Piling R?VE DE MIEL® Cr?me de Douche Fondante et Gommante

Blag kremni piling za prhanje za suho in občutljivo kožo za vsakodnevno nego.

Hitri test: Piling R?VE DE MIEL® Cr?me de Douche Fondante et Gommante

Monika: 33 let, suha in občutljiva koža, pogosto srbenje po uporabi gelov za prhanje.

Kaj izdelek obljublja:

Piling združuje nežne medene delce z izjemno blagimi 100 % rastlinskimi luščilnim delci iz breskev in pomaranč. S površine suhe in občutljive kože odstrani odmrle celice ter odpravi hrapavost kože. Med pomarančnih cvetov obnovi tudi najbolj suho in poškodovano kožo, olja gozdnih sadežev (malina, brusnica, borovnica) in lesno olje pa koži povrnejo mehkobo in prožnost. Nežne čistilne sestavine pomirijo razdraženost, ki jo povzroča ekstremna izsušenost kože. Z odstranjenimi odmrlimi celicami koža ponovno pridobi izjemno mehkobo in sijaj. Kremni piling za prhanje vašo kožo pusti gladko, elastično in svileno mehko, vaša čutila pa očara s prijetnim vonjem po cvetju.

Uporaba:

Piling uporabljate vsak dan pri prhanju. S krožnimi gibi nežno vmasirajte v vlažno kožo. Posebno pozornost posvečajte suhim in grobim predelom na komolcih, kolenih in petah. Temeljito izperite.

Kaj Monika opaža:

Imam suho kožo, še posebej jeseni in v zimskem času, zato močnih pilingov ne prenašam dobro. Ker pa mi občutek očiščene kože izjemno prija, sem poskusila ta nežni izdelek. Moja koža ga dobro prenaša, učinki med in po prhanju so blagi, vendar opazni. Mislim, da odstrani dovolj odmrlih celic, saj je koža po uporabi bolj gladka. Všeč mi je vonj po cvetju in to, da se mi po prhanju ni treba še dodatno mazati z kremo za telo, saj je koža očitno dovolj nahranjena.

Promocijske fotografije

Najbolj brano