Anja Susič razkrije, kako do gladkih nog

V maju smo se pritoževali nad tedni in tedni deževnih dni, nato pa je kar naenkrat prišel junij, z njim pa poletje in dolgi, s soncem obsijani dnevi. Preden smo se sploh zavedali, smo morali iz omar izbrskati lahkotne poletne obleke, kratke hlače in sandale. Šele takrat pa se marsikatera ženska sooči z dejstvom, da njene noge že nekaj časa niso ugledale sončne svetlobe in išče najučinkovitejše rešitve, ki vodijo do gladkih in negovanih nog.

Promocijsko sporočilo, 17. 6. 2019
Anja Susič razkrije, kako do gladkih nog

Anja Susič, trenerka športne rekreacije in simpatična radijska voditeljica, nam je zaupala, kako se z nujnim zlom, odstranjevanjem dlačic, spopada sama: »Priznam, da si pozimi ne brijem oziroma depiliram nog, ker se mi zdi, da potem dlake še hitreje rastejo. Pred poletjem pride tudi čas, da se uredim, preden se pokažem svetu, in letošnjo pomlad sem zato testirala aparat Philips Lumea.«

Britje, depilacija, epilacija, voskanje?

Zdi se, da je za odstranjevanje dlak na voljo skoraj nešteto različnih možnosti, vendar pa ima vsaka svoje prednosti in slabosti – po britju so dlačice temnejše, depiliranje je boleče, voskanje pa zamudno … Anja je popolno rešitev za gladke in urejene noge našla v aparatu Philips Lumea, ki obljublja do 92-odstotno zmanjšanje poraščenosti že po treh tretmajih, te pa lahko s hitrim in preprostih postopkom opravite kar v udobju svojega doma.

Anja je svoje mnenje o uporabi aparata Philips Lumea strnila v spodnjem videu, v katerem odgovarja tudi na nekatera najpogostejša vprašanja.

Odstranjevanje dlak s Philips Lumeo je torej zelo enostavno in neboleče, za tretma celotnega telesa porabite največ 15 minut. Sodobna zasnova aparata skupaj s štirimi edinstvenimi nastavki omogoča prilagajanje različnim delom telesa (telo, obraz, pazduhe, bikini predel) in nudi možnost žične ali brezžične uporabe. S Philips Lumeo boste pripravljene na brezskrbne poletne dni, saj lahko že po 3 tretmajih, na katere vas na 14 dni opozori priročna aplikacija za pomoč in podporo, opazite do 92 % manj poraščenosti, po 12 tretmajih pa boste lahko za kar pol leta pozabile na dlačice.

Anja je s prvo serijo tretmajev po dveh mesecih uporabe že opazila prve rezultate – njene dlačice so tanjše, rastejo pa počasneje in manj gosto. »Aparat Philips Lumea bi priporočila vsem, ki si želijo brezskrbno zakorakati v poletje in nočejo zgubljati časa za razmišljanje, kdaj se morajo naslednjič briti,« je še svetovala simpatična Primorka.

Najbolj brano