Always, Tampax in Venus nam omogočajo poletje v našem stilu

To poletje se nam ne bo treba odpovedati svojemu stilu, znamke Always, Tampax in Venus pa nam omogočajo še več - da svoj stil nadgradimo. Med raznovrstnimi izdelki, prilagojenimi različnim potrebam, izberimo tiste, ki nam bodo pomagali, da se bomo počutile udobno ter samozavestno, in s katerimi bomo lahko v poletju uživale na vso moč. V poletni akciji pa se lahko z nakupi izdelkov potegujemo tudi za kopalke v vrednosti 100 €, ki jih bomo lahko izbrale v Emporiumu čisto v svojem stilu.

Promocijsko sporočilo, 24. 6. 2015
Always, Tampax in Venus nam omogočajo poletje v našem stilu

Tjaša Kokalj, modna strokovnjakinja, blogerka in ambasadorka akcije, je svoj stil že izbrala. Zdaj smo na vrsti me. Z nakupi izdelkov Always, Tampax in Venus se lahko med 15. 6. in 3. 8. 2015 potegujemo za kopalke v vrednosti 100 €.

Da bo poletje zares v našem stilu, pa nam lahko sodelovanje v poletni akciji prinese tudi modno torbo za na plažo Always. Še preden naredimo načrt, kaj vse zmetati vanjo, lahko na spletni strani akcije POLETJE V MOJEM STILU spremljamo Tjašine poletne namige, ki nam bodo pomagajli pri oblikovanju naših poletnih stajlingov ali preprečili kakšno poletno nevšečnost.

Vse o sodelovanju v akciji na www.always-stil.si.

Najbolj brano