7 frizur, ki jih zvezdnice najbolj obžalujejo - presenečeni boste!

Zagotovo ste imeli tudi vi vsaj eno frizuro, ki jo obžalujete. 

Lepota, 28. 11. 2020
7 frizur, ki jih zvezdnice najbolj obžalujejo - presenečeni boste! - Foto: Profimedia

1. Jennifer Lawrence 

Se spomnite kratke frizure Jennifer Lawrence? Zanjo se je odločila, ker je bila naveličana svojih las. "Odločila sem se, da jih ostrižem. Frizura ne bi mogla biti grša," je povedala za Yahoo!.

2. Kim Kardashian West 

Leta 2018 se je Kim odločila za kratek paž. Takoj za tem je tvitnila: "Pogrešam svoje dolge lase 😢."

3. Sarah Jessica Parker

Sarah najbolj sovraži paž, ki ga je imela med letoma 2001 in 2002. "Ta čas naj bo pozabljen, o njen ne bomo več govorili."

4. Jennifer Aniston 

Pričeska 'Rachel' je ena izmen najbolj slavnih na televiziji, a Jennifer Aniston ni delila navdušenja nad njo. "Mislim, da je bila to najgrša frizura, ki sem jo kdaj videla."

5. Carey Mulligan

Carey je bila s kratkimi lasmi videti odlično, a ostrigla jih ni po svoji volji. Zaradi vloge v filmu Public Enemies, se je pobarvala na blond, kar ji je uničilo lase. "Moji lasje so bili čisto scvrti. Morala sem jih ostriči. Jokala sem," je povedala za ELLE UK.

6. Jessica Biel 

Jessica se spominja frizure, ki jo je nosila kot najstnica. "Ostrigla sem se na kratek paž. Uporabila sem toliko laka za lase, dokler niso bili moji lasje čisto trdi," je zaupala reviji InStyle.

7. Cameron Diaz

Paž iz leta 2012 je bil pravzaprav nezgoda. "Rekla, sem: 'Samo malo me ostrižite' ... in potem se je zgodilo to. Jokala sem. Počutila sem se tako ranljivo."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 6 prikupnih fotografij Kylie Jenner in hčerke Stormi v ujemajočih se outfitih

Priporočamo tudi: Karanteno preživljate v paru? Poglejte, kako ohraniti romantiko

Najbolj brano