5 lepotnih izdelkov, ki smo jih preverili ta mesec

Pet novih izdelkov, ki jih je lepotno uredništvo ta mesec obkljukalo dvakrat.

Lepota, 6. 5. 2015
5 lepotnih izdelkov, ki smo jih preverili ta mesec - Foto: Boris pretnar, Helena Kermelj, promocijsko gradivo

Hydra Beauty Micro Sérum, Chanel

Petra pravi ...

Ko sem spoznala precej mlado vejo znanosti, mikrofluidiko (da bi vam jo podrobneje predstavila, bi potrebovala več kot eno stran), sem vedela, da pred mano stoji izjemen izdelek za vlaženje kože. Mikrokapljice se zlijejo z mojo kožo, kot blagodejni val vrhnjico v istem trenutku osveži, zgladi in napne.

Mojca pravi ...

S tem dišečim serumom se moja koža počuti kot roža, ki jo nekdo zalije po sušnem obdobju. Izkušnja je povezana z na tisoče kapljicami kamelije, od katerih vsaka sprosti točno odmerjeno količino učinkovine, ki prodre v jedro kože. Ta je potem tako prepojena z vlago, kot bi bila napihnjena od znotraj.

Maska Hydra-Therapy Memory Sleep Mask, Erno Laszlo

Petra pravi ...

Še pred kratkim nisem poznala prednosti nočnih mask. Danes pred pomembnim dogodkom večer prej v posteljo ne odidem brez maske na obrazu. Nočna maska Erna Laszla se v kožo hitro in popolno vpije, končni učinek pa je, ulala, negativna gravitacija.

Mojca pravi ...

Pametna maska dela, medtem ko jaz spim. Predvsem me prepriča ideja, da se čez noč koži na obrazu povrne vsa tista prožnost, ki jo je izgubila čez dan – kar je zvečer kar malo preveč očitno v ogledalu.

Gel za čiščenje Cicaplast Lavant B5, La Roche-Posay

Petra pravi ...

Srbečica in draženje – to so dnevne težave moje kože. Vse skupaj se poslabša z uporabo 'agresivnih' čistilcev. Trenutno skupaj z otrokoma uspešno preizkušam nov peneči gel za čiščenje zelo občutljive, suhe ali razdražene kože. Ne srbi, koža ni vneta, razpraskana mesta pa se občutno hitreje celijo.

Mojca pravi ...

Včasih moja koža na bradi pordeči. Razloga še nisem ugotovila, a takrat si skoraj ne upam ničesar nanesti nanjo, da se ne bi vse skupaj še poslabšalo. No, tej lahki peni pa sem zaupala in jo očistila z njo. Rdečica se je pomirila.

The Gel Nail Polish, Essence

Petra pravi ...

Če vam je všeč gel videz in si želite, da bi barva na vaših nohtih ostala neokrnjena več kot štiri dni, potem je novi dvojec kot nalašč za vas. Za ves hokuspokus pa ne potrebujem nič drugega kot lak in odstranjevalec laka.

Mojca pravi ...

Gel učinek na nohtih? Videti je veliko bolj sijoče, a v kozmetičnih salonih je marsikomu predrago, z lučko doma prezapleteno (sploh odstranjevanje), tole pa je rešitev za vse. Sije, dolgo ostane nedotaknjeno, odstranjuje pa se običajno.

Météorites Baby Glow, Guerlain

Petra pravi ...

Gre za resnično čutno, svilnato in peresno lahko podlago, ki kožo odene v neverjetno svetlobo. Čeprav ne gre za klasično podlago, kot za šalo briše znake utrujenosti, izenačuje polt in gladi.

Mojca pravi ...

Tekoča podlaga, ki koži skorajda daje videz 'dojenčkove ritke'. Navdih zanjo so bile perlice, ima popolno teksturo z vonjem vijolice, medtem ko na koži izniči nepravilnosti, pa jo mimogrede še zaščiti.

Najbolj brano