4 triki za božansko zapeljivo kožo v poletnih mesecih

Poletje je tu in z njim vroče poletne dogodivščine, ki se jih veselimo skozi vse leto.

Lepota, 26. 6. 2017

Božansko zapeljiva koža

Ker ravno poleti pokažemo največ kože in ker jo obilica sonca in morja izsušita, so tu odlični nasveti, kako do zapeljive, sijoče in napete kože v le nekaj korakih.

1. Trik za zapeljivo kožo: Napnite jo od znotraj

Pijte velike količine vode in s tem preprečite, da bi se izsušila. Izogibajte se industrijskim sokovom, ti vas bolj nahranijo kot odžejajo, hkrati vsebujejo veliko sladkorja, ki kožo hitreje stara. Če ljubite okus, vodi dodajte limono ali sveže liste limete ter s tem poskrbite še za vnos vitamina C. Ne pozabite na obilico svežega in lokalno pridelenega sadja in zelenjave ter hrane, bogate z omega 3 maščobami, ki naredijo kožo bolj voljno in sijočo.

2. Trik za zapeljivo kožo: Opremite se s hidratantno kremo z zaščitnim faktorjem

Obraz je skozi vse leto najbolj izpostavljen soncu in s tem nevarnim UV žarkom, ki kožo starajo in tudi poškodujejo. Ker lahko v jutranji naglici hitro pozabimo na sončno kremo, je pametno izbrati dnevno kremo z zaščitnim faktorjem. Poleti raje izberite hidratantno kot hranilno kremo in se s tem izognite mastnemu občutku na koži. Tem kriterijem čudovito ustreza hidratantna dnevna krema za normalno do mešano kožo, obogatena z vitaminom E in s tehnologijo Hydra IQ. Kožo oskrbi z globinsko vlago ter jo ščiti pred soncem z zaščitnim faktorjem 15 in UV filtri.

3. Trik za zapeljivo kožo: Posnemajte poznavalke lepotnih izdelkov

Številne zvezdnice se lahko pohvalijo z vselej sijočo in svilnato kožo celega telesa. To je tako zapeljivo! Naj tudi vaša koža to poletje blesti. Opremite se z lepotnimi izdelki, ki poskrbijo za bogato vlaženje in sijaj kože. Preizkusite inovativni prozorni sprej z mentolom NIVEA Sun Protect & Refresh z zaščitnim faktorjem 30, ki kožo zaščiti pred soncem, jo osveži in na njej pusti svilnat učinek.

4. Trik za zapeljivo kožo: Razvajajte tudi svoje srce

Koža je zrcalo duše in še prehitro odraža naše notranje počutje. Privoščite si dovolj počitka, umirite misli, v svoj urnik tudi poleti vključite dovolj gibanja, ki sprošča in zbudi krvni obtok v kožnih celicah. Sprostite se v dobri družbi in počnite več tistega, kar vas osrečuje.

Povzeto po nasvetih strokovnjakov znamke Nivea
Fotografija: Profimedija in promocijsko gradivo

Preberite še: 5 namigov, kako poskrbeti za čudovit POLETNI izgled v zgolj 10 min

Priporočamo tudi: Hit poletja: Zapestnice, ki iskreno povedo, kdo si

Najbolj brano