Razkrite skrivnosti

Spodnje perilo in tisto, v cemer smuknemo v posteljo, se letos seli na bolj vidno mesto. Tako zagotovo ne bo prezrto, kot tudi ne vaš novi videz.

Razkrite skrivnosti

Bombažna pižama

Oblikovalce navdušujejo pižame. Pri Pradi so jih v dnevno izvedbo prenesli tako, da so jih izdelali iz svilene organce, jih dopolnili s pravljično risbo in nenavadnimi vratnimi izrezi, ter tako poskrbeli, da bo tudi dan zasanjan. Drugi so po pižamah povzeli predvsem njihovo udobje. Bombažna oblačila delujejo nekoliko razvlečeno in izprano ter so idealna rešitev za lahkotno ležeren poletni slog.

Nasvet: Posvojite popoln ‘pižama’ slog in udobnim oblacilom dodajte še nizke balerinke in velikanske vrecaste torbe ali pa ga zacinite z drobno rocno torbico in ubijalsko visokimi petami. Naš izbor: »To poletje nameravam kupiti svilene kratke hlace, ki spominjajo na boksarice. Nosila jih bom z oprijeto rebrasto T-majico, gladiatorkami in zapestnicami iz barvastega lureksa.« Petra Windschnurer, modna urednica revije Elle

Seksi kombineža

Fine čipke, lahkoten šifon, ozke naramnice in obrobe iz tila, ki so do zdaj krasile kombineže, postajajo del dnevnih oblačil. Nežno zapeljevanje je vsem na očeh. Oblikovalci so se odločili, da takšni biseri preprosto ne smejo ostati skriti le za izbrance – zato jim prisluhnite in pokažite nežno ženskost z oblačili, ki jih navdihuje spodnje perilo.

Nasvet: Lahkotna seksi oblačila kombinirajte z nečim bolj grobim. Čez plapolajočo obleko s čipko oblecite kratko usnjeno jakno, k majici iz satena z ozkimi naramnicami pa široke lanene hlače in čevlje z leseno platformo.

Naš izbor: »Prosojno in lahkotno bom kombinirala s kontrastnimi materiali: k preprosti oblekici iz prosojnega šifona in čipke bom nosila jakno iz džinsa ali celo usnja.« Nika Veger, urednica mode in lepote za Cosmopolitan

Tina Curk

Fotografije Tadej Windschnurer in Imaxtree

Najbolj brano