Čiste oči

Novi trendi narekujejo nove načine ODstranjevanja ličil. Predstavljamo izdelke, ki se lahko spopadejo tudi z najbolj trmasto maskaro.

Čiste oči

Brez izpiranja

Čistilni tonik Express Cleanser, Lancaster, z rožno vodo v enem samem koraku odstrani ličila tako z oči kot tudi z obraza. Koža je čista in sijoča. Izpiranje ni potrebno.

Za občutljivo kožo

Losjon Toleriane, Dermo-Nettoyant, La Roche-Posay, za odstranjevanje ličil in nečistoč z oči ne vsebuje parfuma in konzervansov in je posebej namenjen občutljivi koži.

Naravni pH

Čistilni tonik za obraz in oči Eau Démaquillante, Nuxe, učinkovito odstrani ličila ter kožo obenem vlaži in osveži. Ima naravni pH kože, je brez alkohola in dišav.

Dvofazno

Čistilo Double Cleaner, Artdeco, z malo bolj oljno teksturo odstranjuje tudi vodoodporna ličila. Ne vsebuje parfuma.

Za vodoodporna ličila

Koncentrat Demaq Expert, L’Oréal, s fino oljno teksturo hitro odstrani vodoodporna ličila z oči. Koža je po uporabi žametno mehka.

3 v 1

Purete Thermale, 3 v 1, Vichy, je sredstvo za odstranjevanje nečistoč z oči. Žametno mlečno tekočo teksturo sestavljajo čistilno mleko, vlažilni tonik ter posebej aktivno in negovalno sredstvo za čiščenje. Primeren je tudi za uporabnice leč.

Čisti in osvetli

Nežen gel za odstranjevanje ličil z oči in ustnic Secret De Pureté, Guerlain, z lotosovo samočistilno funkcijo očisti tudi vodoodporna ličila. Primeren je celo za zelo občutljive oči in uporabnice leč.

Neguje in odstranjuje

Nežen čistilec Démaquillante Yeux, L’Occitane, hitro odstrani vsa ličila, tudi vodoodporna. Ker je obogaten z rožnimi vodami suhocvetnice, vrtnice in plavice, učinkuje blažilno in neguje občutljivo kožo okrog oči. Primeren je tudi za uporabnice leč.

Hitro

Dvofazni odstranjevalec ličil z oči Instant Pur, YSL, takoj in popolnoma odstrani nečistoče. Koža po uporabi ni mastna, neguje trepalnice in je primeren tudi za uporabnice leč in občutljive oči.

Petra Windscnhurer

Fotografije: Aleksander Štokelj in Imaxtree

Najbolj brano