Zajtrk z oblikovalci

Približuje se prvi Philips Fashion Week, ki bo modno obarval Kino Šiška 25. in 26. oktobra.

Zajtrk z oblikovalci - Foto: Sašo Radej

Kaj nam modni oblikovalci pripravljajo, kakšne barve,kroje, … bomo videli šele na modni pisti. Kam gredo modne smernice, s čim nameravajo presenetiti in ostale slastno modne teme, pa so oblikovalci danes zjutraj razkrili na sproščenem druženju z novinarji.

Najbolj modni zajtrk v mestu se je tako zgodil v uradnem lokalu Philips Fashion Weeka – Lolita, na Cankarjevem nabrežju, ki bo prenos Philips Fashon Weeka prenašal tudi v živo.

Ob dišeči kavi, čaju ter slastnih Lolitinih prigrizkih, smo v družbi Aleksandre Brlan, Matevža Faganela (m*faganel),  Urše in Tomaža Draža (Pletenine Draž), Sanje Grcić (Firma), Simone Muc (NitiNiti), Nine Šušnjara, Maje Ferme, Jelene Proković (JSP), Alenke Globočnik (Akultura) in Jelene Leskovar (Cliché) uživali v klepetu o modi in prihajajočem dogodku nazdravili z Muškatno penino Jeruzalem Ormož, ki je tudi uradna penina Philips Fashion Weeka.

Nekaj fotografij iz neformalnega druženja z oblikovalci, si lahko ogledate v galeriji.

O čem natančneje je tekla beseda, se boste lahko prepričali 25. in 26. oktobra, ko se bo Kino Šiška spremenil v več kot pestro modno dogajanje.

Fotografije Sašo Radej,
kamera Marijo Zlatič, montaža Danijel Čančarević

Zajtrk v Loliti

Najbolj brano