La Perla: Seksi glamur s pridihom romantike

V trgovini La Perla vam bo 13. septembra med 16. in 20. uro za nasvete pri izbiri spodnjega perila na voljo predstavnica znamke, strokovnjakinja Patrizia Marino.

La Perla: Seksi glamur s pridihom romantike

La Perla jesen/zima 2012/2013

Vzhod in zahod, svila in čipke. Tankočutnost gejš in italijanski občutek za eleganco. Oddaljena svetova se združita v dovršeni stilski erotiki. V ospredju so elementi, ki predstavljajo orientalsko čutnost: obi pasovi, kimono, lakirani vzorci in pahljače. Kot se spodobi za pravo umetniško zbirko, je tudi tokratna kolekcija La Perlinega perila zavezana podrobnostim. Prevladujoče barve so črna, kitajsko modra, rožnata, rumena, lakasto rdeča in siva.

Pahljača je navdih za oblačila iz čipk in satena, ki s kožno barvno lestvico in tilom ustvarjajo trompe-l'oeil učinek. Čipke Chantilly in tkanine z vzorcem kamelije so glavni lik različnih stvaritev, ki se igrajo z dvema učinkoma; vse to zahvaljujoč uporabi kontrastnih barv satena. Stilizirane bambusove palice so izvezene na til s harmonično eleganco plavajočih slik. Japonska umetnost zavijanje predmetov v tkanino, furoshiki, je tema, ki prevladuje. Gre za oblačila, kjer je izvezeni til »zavit« v čisto plast gladkega tila.

Nekatera oblačila spalnega programa so našla navdih v poslikavah svilenih kimonov: veliki okrogli cvetovi na močnih barvnih odtenkih dajejo videz prefinjenosti. Dolge, elegantne halje, katerih vrh spominja na slavnostni kimono, so pika na i La Perline nove kolekcije.

La Perla Vila Toscana jesen/zima 2012/2013

Namišljena galerija ženskih portretov, žensk včeraj in danes, zbirka zamrznjena v času. Inspiracija je plemenitost in aristokratska drža ženske. Privlačna čipka v retro videzu uokvirja dekolte in daje učinek ogrlice ter se izmenjuje s plisiranjem in cvetličnimi vzorci. Barve sledijo izpopolnitvi umetniškega navdiha in odtenkom iz 18. stoletja, kjer je bilo v ospredju platno, z dotikom zelenega žada, sive barve skrilavca, golobje modre in rožnate.

Studio La Perla jesen/zima 2012/2013

Seksi in glamurozen videz s pridihom romantike. Vse to je skrivnost Carrie Bradshaw, ene od štirih zvezd nanizanke Seks v mestu. Carrie je pravi modni odvisnik in njena strast do ultimativnih ženskimi kosov, ki jih nosi s preprosto nonšalanco, v slogu mestnega dekleta, preveva tokratno kolekcijo Studio La Perla. Gre za preplet žametnih trakov, čipke in velikih cvetov. To je utrip živahnih odtenkov za tiste, ki želijo sanjati z nogami trdno na tleh.

Nero Perla jesen/zima 2012/2013

Gore so simbol čistega sloga, z močno in bistveno eleganco. Motivi klasičnih moških kosov so postali izhodišče za stil, ki združuje preprostost. Pletenine v bombažu in kašmirju ponujajo dobro izbiro, rebrasti vzorci pa dajejo učinek klasičnega. Barvna paleta nudi odtenke sive in nebesno modre, z odtenki slive, rje in rjave, ki spominjajo na listje v gozdu. Kolekcijo zaokrožajo luksuzni dodatki, kot so izvezeni copati in dolge rute, na eni strani žametne in na drugi v potiskani svili.

Najbolj brano