Tudi vas jezi, da v naši IKEI veliko izdelkov sploh ni na zalogi? (Razlog, ki vas bo presenetil)

Naša novinarka, ki v ljubljanski IKEI že vse od začetka ne dobi stvari, ki si jih želi, je želela dobiti informacijo iz prve roke. 

Dekor, 22. 2. 2022
Tudi vas jezi, da v naši IKEI veliko izdelkov sploh ni na zalogi? (Razlog, ki vas bo presenetil) - Foto: Profimedia

Slovenski kupci že več mesecev zaman čakajo na zalogo predpražnikov TINDBÄK, garderobno omaro PAX in ročno prho BROGRUND, so našteli pri N1 in dodali, da na spletni strani trgovca piše, da teh izdelkov nimajo na zalogi, prav tako jih zaradi nizke ravni zalog ali drugih omejitev ni mogoče naročiti.

Med zelo iskanimi med malimi oglasi in na družbenih omrežjih so bili v začetku decembra tudi posamezni kosi iz priljubljenega sistema za shranjevanje BESTA (še posebej odmične spone, brez katerih kombinacij z zaprtimi omaricami ni mogoče sestaviti), zato smo se v iskanje razloga za pomanjkanje zaloge odpravili mi. 

To so odgovorili:

"Od začetka pandemije opažamo povečano zanimanje za vedno boljše življenje doma in večje povpraševanje po izdelkih podjetja IKEA," odgovarjajo njihovi predstavniki za stike z javnostmi.

Nadaljevali so: "Obenem se soočamo z motnjami v verigi dobave na ravni celotne industrije. Da bi lahko svojim strankam zagotovili izkušnjo, s katero bodo zadovoljni, neprestano delamo na izboljšanju razpoložljivosti naših izdelkov. "

Prednost imajo najbolj prodajani in sezonski izdelki.

"Prednost dajemo našim najbolj prodajanim izdelkom ter skrbimo za to, da so sezonski izdelki na voljo tako v trgovini kot na spletni strani," so dodali in priporočili, da se v primeru, da je želeni izdelek izven zaloge, kliknete na gumb “Obvesti me, ko bo izdelek ponovno v zalogi”.

Vsaj ko gre za linijo BESTA, pa imamo za vas dobre novice: mnogi izmed "pogrešanih" izdelkov naj bi se že v naslednjem tednu vrnili tudi na slovenske police.

Pravijo pa tudi ...

... da od začetka pandemije opažajo povečano zanimanje za izboljševanje življenja doma in večje povpraševanje po izdelkih podjetja IKEA.

Obenem se soočamo z motnjami v verigi dobave na ravni celotne industrije,” so pojasnili in dodali, da si neprestano prizadevajo izboljšati razpoložljivost izdelkov, da bi lahko svojim strankam zagotovili zadovoljno izkušnjo.

Kot (še vedno) pravijo v Ljubljani, sta povečano zanimanje in motnje v dobavni verigi med pandemijo vplivala na zalogo izdelkov v večini njihovih trgovin po svetu. Najboljši način za preveritev zadnjih informacij o stanju zaloge je obisk strani posamičnega produkta, svetujejo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Svet je šokirala novica, da je kontroverzna serija Squid Game nastala po resničnem navdihu (ne boste verjeli, od kod prihaja)

Priporočamo tudi: Pozabite na drage izdelke – to je skrivnost, da bo vaše stanovanje izgledalo luksuzno (brez dodatnega zapravljanja)

Najbolj brano