S temi preprostimi triki lahko tudi vaša garderobna omara izgleda točno tako kot od Carrie Bradshaw (in mi končno vemo, s katerimi)

Dokler ni trend završal na spletu, nismo nanje niti pomislili.

Dekor, 30. 1. 2022
S temi preprostimi triki lahko tudi vaša garderobna omara izgleda točno tako kot od Carrie Bradshaw (in mi končno vemo, s katerimi) - Foto: Profimedia

Ljubitelji mode in vsega lepega v zadnjem času vzhičeno spremljajo izvirno TikTok uporabnico Carlo Rockmore, oblikovalko nakita, ki se je prelevila ustvarjalko kreativnih vsebin in si prislužila vzdevek 'druga Carrie Bradshaw'. Njeni energični videoposnetki, v katerih razkazuje svojo garderobo, polno elegantnih oblačil vpadljivih barv ter modnih dodatkov, so namreč postali pravi hit. 

Ne samo razkošna garderoba in stajlingi, ki so njene sledilce vzpodbudili, da ji nadenejo vzdevek ikone iz serije Seks v mestu, navdušuje tudi s svojo dvonadstropno omaro, spiralnimi stopnicami in kaminom. Med drugim je po navdihu iz serije in filma svojo garderobo opremila tudi s cenejšo različico: IKEA regali serije Kallax, s katerimi lično organizira in na ogled postavlja svojo zbirko nakita.

Za mednarodni portal Architectural Digest, ki na enem mestu združuje vrhunske arhitekte in oblikovalce, je celo delila 3 glavne smernice, po katerih se – seveda po navdihu Carrie – ravna pri organizaciji svoje garderobne omare:

1. Da vas stvari lahko navdihujejo, morajo biti na vidnem mestu.

2. Če v vašo omaro sega neposredna sončna svetloba, okna zavarujte z UV zaščito – svetloba lahko na dolgi rok namreč razbarva oblačila in modne dodatke.

3. Uporabljajte razvlaževalec zraka, ki preprečuje oksidacijo nakita.

Svoje sledilce pa je na virtualni potep po svoji garderobi, navdahnjeni s strani fiktivne zvezdnice, Carla popeljala takole:

@carlarockmore After MANY requests...come explore my closet! Part 1 of 2! #closettour #overfifty #overfiftyfashion #fashionadvice #foryou #foryoupage #styletip #ootd ♬ original sound - Carla Rockmore
@carlarockmore Part 2 of my closet tour! PS: I used to live in an apartment about this size. 😂 #closettour #fashion #foryou #styletip #fashionadvice #foryoupage ♬ original sound - Carla Rockmore

Fotografija: Profimedia

Preberite še: To je razlog, da vaša sveže oprana oblačila ne dišijo (napaka, ki jo verjetno počnete, pa ne veste)

Priporočamo tudi: IKEA: To so izdelki, ki so se v zadnjem tednu podražili za kar 50 odstotkov (in kateri se še bodo)

Najbolj brano