Imate dolge lase? S tem izdelkom se boste poslovili od posledic izpadanja las

Pomahajte nadlogi v slovo in spremenite svoje življenje na bolje.

Dekor, 3. 3. 2022
Imate dolge lase? S tem izdelkom se boste poslovili od posledic izpadanja las - Foto: Profimedia

Težko kaj prekosi občutek udobja po tem, ko si vzamete čas zase, si operete lase in jih nahranite s šamponom, balzamom in masko, ter jim zagotovite, da so mehki, sijoči in zdravi. Predvsem v primeru, da imate dolge lase (oziroma živite z nekom, ki jih ima), potem veste, da lahko sproščujočo rutino pokvari le en neprijeten pripetljaj: zamašen odtok v tuš kabini.

Na srečo obstaja učinkovita rešitev, ki pod prho prepreči, da bi se šopi las v kombinaciji s šamponom in drugo umazanijo nakopičili v odtoku: lovilec las. Najboljše od vsega pa je, da vam odslej ne bo več potrebno klicati vodovodarja, ki bi odmašil cevi – in to, da so tovrstni izdelki izredno poceni in povrh vsega še nadvse simpatični.  

Svet je obnorel tale:

Oblikovan po konceptu morske zvezde in navdahnjen med obiskom oblikovalske ekipe podjetja Umbre v akvariju. Igriv, a hkrati izredno funkcionalen dizajn je pravšen za vsako kad ali prho, saj se izdelek z vsemi 5 kraki lahko pritrdi na mesto nad odtokom. Poleg tega je izdelan iz fleksibilnega in vodoodpornega silikona, zaradi česar je tudi enostaven za čiščenje.

Lovilec las, Umbra, 5,50 €

Po vzoru morskih zvezd, ki se prisesajo na podlago, lahko tudi sami izdelek enostavno namestite s pritiskom na krake. Voilà!

Fotografija: Profimedia

Preberite še: To se zares lahko zgodi, če ne sesate pod posteljo

Priporočamo tudi: Opremljate dom? Tole JYSK kolekcijo morate videti

Najbolj brano