7 stvari, ki jih morate imeti v vaši dnevni sobi

Dnevna soba je najpomebnejši del vsakega doma in ker tam normalno preživimo največ časa je prav, da poskrbimo, da se v njej počutimo kar se da udobno in da nam vliva občutek domačnosti. Da bo temu res tako, vam v nadaljevanju ponujamo seznam stvari, ki v vaši dnevni sobi res ne smejo manjkati.

Promocijsko sporočilo, 9. 6. 2017
7 stvari, ki jih morate imeti v vaši dnevni sobi - Foto: Shutterstock

1. Kavč

Najbolj pomembna stvar, ki jo mora imeti čisto vsaka dnevna soba je dovolj velik in kar se da udoben kavč. Vsak namreč ve, kako se po dolgem in stresnem dnevu prileže zlekniti na kavč in odmisliti vse skrbi.

Kavč

2. Okrasne blazine

Čeprav je kavč res najpomebnejši, pa bo le ta brez okrasnih blazin deloval precej dolgočasno. Da bo prostor nekoliko bolj pisan in razigran, lahko kavč poživite z blazinami različnih barv in vzorcev.

Okrasne blazine

3. Preproga

Lepa preproga bo v vašo dnevno sobo dodala občutek udobja, topline in sproščenosti. Izberite takšno preprogo, ki bo lepo zaključila celotno podobo vaše dnevne sobe in ji dodala občutek domačnosti. Preproga

4. Kavna mizica

Kavna mizica na vaši čudoviti preprogi je zelo praktična rešitev. Slej ko prej boste želeli kaj odložiti, pa naj bo to kavna skodelica, knjiga ali pa mobilni telefon.

Kavna mizica

5. Samostoječa luč

Nedvomono vaša dnevna soba že ima takšno ali drugačno osvetlitev, vendar če želite ustvariti nekoliko bolj domače ali celo romantično vzdušje, potem boste potrebovali samostoječo svetilko, ki bo ustvarila nekoliko toplejšo in mehkejšo svetlobo.

Samostoječa luč

6. Okrasna rastlina

Okrasne rastline predvsem lepo izgledajo in poživijo bivalni prostor, saj dajo občutek, da prostor zares živi. 

Okrasna rastlina

7. Televizija in Wi- Fi

Predvidevamo, da televizijo že imate, vendar morate poleg tega poskrbeti še, da imate na njej tudi kaj gledati. Tudi brez hitrega interneta bo vaša dnevna soba vse prej kot privlačna, in to ne le za vas, ampak tudi za vse vaše prijatelje, ki se težko ločijo od svojih pametnih telefonov. Telemach ima zato z združeno ponudbo televizije, hitrega interneta ter mobilne in fiksne telefonije idelano rešitev za vas.

Telemach

Za samo 36 evrov mesečne naročnine bodo bodoči kupci s paketom GOLD TROJKA EXTRA lahko uživali v spremljanju več kot 280 programov, bliskovitem internetu s hitrostjo do 150 Mbps, ugodno fiksno telefonijo ter mobilnim paketom ŠE VEČ, ki omogoča tudi obogateno količino prenosa podatkov v državah EU (do 3,33 GB) in neomejeno uporabo klicev ter SMS sporočil v času gostovanja v EU.

Vsi naročniki paketa GOLD TROJKA EXTRA bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev prejeli 100 % popust pri izbiri mobilnega paketa ŠE VEČ za kar 12 mesecev.

Več informacij vam je na voljo na telefonski številki 080 22 88 ali na spletni strani Telemach.

Najbolj brano