Vojna napoved 2.del

1. 3. 2010
Vojna napoved 2.del

Tako, teden je na okoli in stanje na bojišču je po dvakratni terapiji z LPG CELLU M6 , 14 x mažah z Body Excellence Slim Chanel in sedmih napitkih Celulite Innéov in ravno toliko zaužitih tabletah Celullite Innéov sledeče:

Obseg stegen: minus 2mm na spodnjem delu stegen, minus 3 mm na zgornjem delu stegen. Ni veliko, je pa premik. Sovražnik se je očitno zakopal globoko v rove, vendar že zaznava napad, ki smo mu ga pripravili, čutim, da se mu tresejo hlače. Dobesedno, saj je koža predvsem zaradi razbijanja celulita in mehčanja podkožja z LPG-jem bolj mehka, pudingasta po domače.

Teža: minus 0.4 kg (pa čeprav izguba telesne teže ni namen te „akcije“) Danes bom z vami delila tudi strokovno podkovano tehnologijo enega izmed treh anticelulitnih orožij v moji vojni:

Aktivne sestavine v BODY EXCELLENCE SLIM CHANEL gelu imajo tri ključna delovanja:

1. Protiadipocitno delovanje (delovanje proti maščobnim celicam): reprogramira shujševalni proces v telesu

V CHANELOVIH Raziskovalnih centrih so izbrali najučinovitejšo aktivno sestavino za preprečevanje primarnega vzroka za nastanek celulita: povečanje velikosti in števila maščobnih celic - adipocitov. Glavna aktivna sestavina ADIPOFIT™ deluje neposredno na odvečno maščobo.

Vsebuje učinkovino Boldine (pridobivajo jo iz zimzelenega grmiča boldovca), ki spodbuja lipolizo – naravni razkroj in odvajanje maščob preko limfnega sistema. Njena vloga pri odvajanju razkrojene maščobe je dokazana s pomočjo napredne screening metode (“Microarrays – genska mikromreža)”.

ADIPOFIT™ istočasno preprečuje ponovno nabiranje maščob z zaviranjem razvoja preadipocitov v zrele maščobne celice, zato so posledično adipociti manjši v obsegu in z manjšo vsebnostjo maščob.

2. Drenažni učinek z delovanjem tako na krvni kot na linfni obtok

CHANELOVE centri za raziskave podrazumevajo, da je drenažno delovanje optimalno le, če je trajno. Escin (izvleček iz divjega oreha) je visoko učinkovita aktivna sestavina, ki preprečuje zastajanje vode. V formuli BODY EXCELLENCE SLIM se prvič doslej nahaja v posebni enkapsulirani obliki: Précisph? res™.

Gre za ekskluzivno, avandgardno metodo enkapsulacije, ki so jo razvili pri CHANELU in ki zagotavlja tako takojšnje kot postopno delovanje preko celega dne in s tem trajno krepitev drenaže.

V Précisph? res™ enkapsulirani escin se izloča na mestih nakopičene maščobe, kjer okrepi krvno in limfno cirkulacijo. Zagotavlja trajno filtrirno delovanje, odvaja odvečno vodo in strupe ter odmaši «področja », kjer se maščoba nabira.

3. Ucvrscevalno delovanje, deluje na obnovo podpornih tkvih

Purple Bengle PFA* (aktivna sestavina, ki se nahaja v vseh BODY EXCELLENCE proizvodih) je mogočen koncentrat čvrstosti, saj krepi sintezo podpornega tkiva v koži. Kožo učvrsti, okrepi njeno teksturo in ji povrne prožnost.

Fokus: Sinergija med masažo in formulo proizvoda

Masaža je osnovni dodatni korak za vrhunski rezultat.

Skupaj z gelom BODY EXCELLENCE SLIM bodo ženske lahko odkrile popoln, edinstven in učinkovit masažni program, ki je zasnovan na fizioterapevtskih masažnih tehnikah. Za čvrstejše, bolj napeto in preoblikovano telo se v okviru štiritedenskega tretmaja priporoča triminutna masaža zjutraj in petminutna zvečer. Masažne gibe izvajamo počasi in nežno in nikakor ne smejo biti boleči.