Ženska se začne starati, ko v svojem vedenju spremeni tri stvari

27. 5. 2024
Ženska se začne starati, ko v svojem vedenju spremeni tri stvari (foto: Profimedia)
Profimedia

Znan pisatelj je opazil, kaj žensko izda, da se je začela starati. 

Erich Maria Remarque je bil slavni nemški pisatelj, čigar dela, kot sta "Na zahodu nič novega" in "Trije vojni tovariši", so pustila globok pečat v literaturi. Znan pa je bil tudi po svojih razmišljanjih o ljubezni, svetu in procesu staranja.

Trdil je, da se ženska dejansko začne starati, ko začne skrivati ​​svoje pomanjkljivosti. Mnoge ženske takrat skušajo svojo pravo starost prikriti s kozmetičnimi tretmaji in korekcijami, a to ni potrebno. Pomembno je, da ostanemo mladi po srcu in skrbimo zase tako, da zunanjost odraža naše notranje stanje.

Naša starost se po njegovih besedah ​​pozna skozi hojo, govor, glas in obnašanje. Zato je pomembno, da vodimo zdrav način življenja, držimo ramena naravnost, smo ponosni nase, se izogibamo stresu in ne kadimo, da ohranimo moč svojega glasu. Poskusi skrivanja starosti so po Remarqueu zaman in se lahko zdijo prav smešni.

Njegovo sporočilo je bilo, da starost ne sme biti ovira pri skrbi zase. Priporočal je nego telesa in kože z blagimi kremami, nevtralnimi ličili in kakovostno kozmetiko. Namesto da se sramujemo svoje starosti, bi morali biti nanjo ponosni in jo sprejeti kot del svojih življenjskih izkušenj in modrosti. Ker na koncu dneva je starost le številka in ne bi smela določati naše vrednosti. Namesto tega bi se morali osredotočiti na tisto, kar je v življenju resnično pomembno.

Vir: stil.kurir.rs

Preberiteveč na sensa.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Če ne morem hoditi, se bom plazila": Celine Dion delila pretresljivo izpoved o svojem boju z redko boleznijo

Priporočamo tudi: Laskavi detajl, ki zoži pas: Skrivno stilsko orožje Meryl Streep je modni trik, ki ne glede na to, kaj nosi, izklesa postavo

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač