TO vam luna prinaša v prvem tednu januarja (lepota, počutje, ustvarjalnost)

29. 12. 2017
TO vam luna prinaša v prvem tednu januarja (lepota, počutje, ustvarjalnost) (foto: Unsplash)
Unsplash

Po pestrem decembru, bo v januarju čas za razvajanje. Preverite kakšno!

Ponedeljek, 1. januar

Danes vas bo spremljal vpliv lune v raku, zato se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok.

Torek, 2. januar

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti, tudi rastli bodo hitreje. Dan je primeren tudi za barvanje las, saj bo barva bolj sijoča. 

Sreda, 3. januar

Prihaja odlična energija lune v levu, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Posezite danes po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Ker je luna v padajoči fazi boste manj občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite čiščenju kože in urejanju obrvi.

Četrtek, 4. januar

Danes vam bodo zaradi lune v ognjenem znamenju všeč močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Lasje bodo voljni in močnejši, če jim boste privoščili naravno masko. Razne masaže za sprostitev mišic bodo dobrodošle.

Petek, 5. januar

V petek vas bo popeljala luna v devici. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Ugajali vam bodo vsi barvni odtenki jeseni in zemlje. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste danes poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko.

Sobota, 6. januar

Danes je več kot odličen dan za pričetek diete, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, saj boste potrebovali kakšen lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več.

Nedelja, 7. januar

Dopoldne se boste z luno v zemeljskem znamenju lotili večjega čiščenja, pospravljanja in urejanja domačega okolja. Popoldne pride luna v tehtnico, zato boste želeli čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit.

Preberite še: Ta iskrena izpoved Manje Stević (Plešnar) o težavah z zanositvijo, se bo dotaknila vaših src!

Priporočamo tudi: TO sta Slovenca, ki sta ljubezen do potovanj spremenila v službo!