Hannah Mancini: "Drzen, šik in eklektičen" stil

Hannah Mancini je v okviru prvih slovenskih Elle Style Awards, ki jih bomo ob sklepu Fashion Weeka Aquafresh podelili 16. oktobra, nominirana v kategoriji oseba z najboljšim stilom.

Hannah Mancini: "Drzen, šik in eklektičen" stil - Foto: Klemen Razinger

"Kot Američanki, ki si je za dom izbrala Slovenijo, mi to res veliko pomeni, je lepa čast, zaradi katere se počutim vključeno in to me osrečuje," je glede nominacije zadovoljna Hannah. "Vedno sem uživala v sodelovanju s slovenskimi oblikovalci in stilisti, ko gre za nastope. Moda in samoizražanje mi tudi sicer veliko pomenita, da me za to pohvalijo, pa je sploh lepo! V čast mi je, da sem nominirana skupaj z ljudmi, ki jih spoštujem in občutujem," dodaja.

Ko gre za karierne dosežke, je med tistimi, na katere je najbolj ponosna, gotovo zastopanje Slovenije na letošnji Evroviziji. "Čeprav rezultat ni bil najboljši, je bila to res čudovita in kreativna izkušnja. Sodelovanje s takšnim talentom, kot je Jelena Proković (JSP), je bilo uresničenje mojih sanj."

Nepričakovana "drama"

"Drzen, šik in eklektičen." Nekako tako si Hannah predstavlja svoj osebni stil, ki mu rada vcepi nekaj nepričakovanega, za malce "drame". "Ne podrejam se le enemu videzu in pogosto se oblačim glede na razpoloženje ali vreme. Če sem enkrat naklonjena vzorcem in slojenju, sem spet drugič zelo rokersko navdahnjena."

"Zame imajo dober stil tisti, ki se zavedajo tega, kdo so, in se učinkovito in domiselno izražajo prek svojega načina oblačenja. Ni treba, da gre za kose, ki so v trendu ali modni. Moda zahteva določeno kreativnost in smisel za kombiniranje - ko je stil avtentičen, pa se to vidi," zaključuje simpatična pevka.

Foto: Klemen Razinger

Najbolj brano