Elle Style Awards 2022: Znani so NAGRAJENCI!

28. 11. 2022
Elle Style Awards 2022: Znani so NAGRAJENCI! (foto: Anja Kralj)
Anja Kralj

Tam, kjer eleganca sreča karizmo in se jima pridruži še neomajna moč, se snidejo osupljive osebnosti, ki so s svojim delovanjem v zadnjem letu na nas pustile trajni pečat. Razkrivamo izjemne ustvarjalce, ki jih ni mogoče spregledati, in osebnosti, katerih prezenca nas spodbuja, da tudi sami zaplešemo zunaj okvirjev lastne predvidljivosti. Njihov življenjski slog, občutek za lepoto in izražanje ter ustvarjalnost so vir brezmejnega navdiha. To so letošnji nagrajenci Elle Style Awards!

Tokrat smo jih podeljevali v osmih kategorijah. Letošnji izbor nagrajencev je potekal brez predhodnih nominacij, kar pomeni, da smo na podelitvi nagrad Elle Style Awards nagrajence predstavili širši javnosti in jim nagrade tudi podelili. Zadnji dve leti smo jo bili zaradi pandemije prisiljeni izpeljati prek videoprenosa, zato ne preseneča, da se nam je nasmihalo ob misli, da se lahko z nagrajenci srečamo v živo in z vami delimo vse iskrive utrinke tega večera.

Kdo so nagrajenci Elle Style Awards 2022?

Nagrade za najboljše kreativne dosežke in stil na slovenskem modnem področju je revija Elle letos podelila v sedmih kategorijah, ob teh pa podelila tudi nagrado leta za življenjsko delo.

Elle modni oblikovalec

Just A Corpse

Nagrado smo podelili oblikovalcu, ki je s svojo nadarjenostjo in inovativnostjo v letu 2022 gradil edinstveni modni izraz, s svojim delom pa postavil nove standarde na področju mode.

Elle ženska

Tjaša Železnik

Nagrado smo podelili ženski, katere navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo in je navdih drugim ženskam.

Elle moški

Jure Henigman

Nagrado smo podelili moškemu, katerega navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo stopa v ospredje.

Elle glasba

Joker Out

Nagrada je šla v roke glasbeni skupini, ki nas navdušuje s svojo neizčrpno energijo in ustvarjalnim potencialom.

Elle mladi talent

Zala Djuric

Elle posebno pozornost posveča nadarjenim mladim osebnostim, ki se na svojem področju prebijajo v ospredje s prodornim in opaznim delovanjem.

Elle podjetnica

Urška Sršen

Nagrada smo podelili za odličnost poslovnih dosežkov.

Elle zelena nagrada

Center ponovne uporabe 

Nagrada je podeljena osebi ali projektu, ki vključuje trajnostni pristop na modnem in drugih področjih.

Elle življenjsko delo

Nina Gazibara

Vrhunec dogodka Elle Style Awards je nagrada za življenjsko delo. Prejela jo je oseba, ki je s svojim delom in ustvarjalnim pečatom na svojem področju najbolj zaslužna.

Pokrovitelji:

Campari
Honor
Landrover
Nivea
Nutrino Lab
PVG
sOliver
TheRealLuxury
Vespa
Vinakoper
Vitamin well
Zlatarna Celje
Allegria