ELLE Nagrada za trajnostni pristop

Nagrado podeljujemo znamki ali projektu, ki s svojim trajnostnim delovanjem premika meje v družbi v smeri zelene zavesti oziroma usmerja njeno razmišljanje in vedenje k bolj planetu in zdravju prijaznemu pristopu.

Pokrovitelj kategorije: Steklarna Rogaška

Equa

Ekipa mladih z ustvarjalnim duhom, neustavljivo energijo in zeleno zavestjo že od leta 2010 oblikuje in izdeluje zdravju in planetu prijazne steklenice za vodo, ki so povrhu še ličnega videza, vsestranske in priročne.

Equa - Foto: osebni arhiv

Anže Miklavec in Stella Korošec sta v projektu združila ljubezen do kreativnega razmišljanja, oblikovnih inovacij in trajnostnega delovanja, z oblikovanjem steklenic Equa pa njuna celotna ekipa skrbi za naše zdravje, naš planet, našo prihodnost. Prav posebno pozornost posvečajo kakovosti svojih izdelkov, zato so številne steklenice narejene iz visokokakovostnega borosilikatnega stekla, trpežnega, trajnostnega in odpornega materiala. Njihov dizajn je minimalističen, a obenem osredotočen na detajle, zaradi česar delujejo tudi modno in šik. Ko steklenica vedno in povsod potuje z uporabnikom, tako ne skrbi le za njegovo dobro počutje, temveč ima hkrati vlogo njegovega nepogrešljivega in trendnega modnega dodatka, ki jasno sporoča svetu, da je na strani okolja in boljše prihodnosti.

Najbolj brano