Ženske, rojene v teh znamenjih, so največje opravljivke

Ženske, ki rade opravljajo in delijo informacije o drugih so lahko zabavne, lahko pa s svojo opravljivo naravo zanetijo tudi kakšen konflikt ali nesporazum. Katere predstavnice zodika pa sodijo med največje opravljivke?

Ženske, rojene v teh znamenjih, so največje opravljivke - Foto: Profimedia

Najraje opravljam v krogu prijateljev…

DVOJČICA

Dvojčica je ženska, ki ima odlično komunikacijo, vendar žal težko zadrži mnenje zase. Rada govori o drugih, o tem, kaj bi morali spremeniti, narediti, tudi če sama izvaja enake napake. Vedno, ko sliši nekaj o prijateljici, doda nekaj svojega in seveda komaj čaka, da novico deli še z drugimi prijateljicami. Ko je v svojem elementu opravljanja jo nič in nihče ne ustavi.  Kljub temu da je površna in površinska, napake in spodrsljaje drugih še kako dobro zaznava. Če vas zanima, kaj se dogaja s prijateljicami, pojdite na kavo z dvojčico in izvedeli boste, seveda brez da bi jo o tem spraševali.

VODNARKA

Vodnarka je ženska, ki pogosto misli, da je edino njeno mnenje pravo, zato pri drugih ljudeh hitro najde pomanjkljivosti in napake. Čeprav ves čas poudarja kako je direktna in iskrena, zelo rada govori o drugih, še posebej o njihovih odločitvah, ki bi jih ona seveda zastavila čisto drugače. Ko se vodnarka umiri, razmišlja tudi o drugih, o njihovih odzivih, načinu in življenjih in zelo vesela je, če prijateljice razmišljajo na glas, skupaj z njo. Seveda o tistih, ki niso zraven, tako je seveda lažje pridobiti več informacij in v miru opravljati.

Najraje opravljam v službi ali šoli …

STRELKA

Vrnitev v službo ali šolo je za strelko pravi balzam za dušo, saj komaj čaka, da bo v pisarni izvedela za vse trače preteklih tednov. Ko ji nekdo razlaga intimne zadeve nekoga drugega, se zna narediti, kot da je vse skupaj ne zanima, v resnici pa srka informacije in komaj čaka, da njih bo delila z drugimi prijateljicami.  Pri vsaki sodelavki ali sošolki najde kakšno pomanjkljivost in tudi če so njeni lasje speti v rahli čop, sodelavka pa je ravno od frizerja, si bo strelka drznila njeno frizuro opravljati. Prav tako se rada spotika ob stajlinge drugih, čeprav tudi njen videz ni vedno dodelan do potankosti.

RAKICA

Rakica je kljub temu da je nežna in tiha največja pisarniška obrekljivka. Na prefinjen način zna iz sodelavcev izvleči informacije in jih potem deliti dalje, celo s kakšnim dodatnim svojim stavkom. Njeno opravljanje je sicer na nek način prisrčno, vendar lahko z njim v službi naredi tudi kakšno škodo, saj potem, ko je razkrita nikakor ne prizna kaj je rekla ali povedala naprej. Rakica večkrat o drugih razmišlja na glas in se pogosto ne zaveda, da jo obkrožajo tudi nevarni poslušalci.

Vsekakor pa bi bilo vsem ostalim brez opravljivk dolgčas.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: NYFW: Emily Ratajkowski je nov modni trend napovedala že prvi dan

Priporočamo tudi: Bella Hadid nas je s tem vintage kosom prepričala na modnem tednu v New Yorku
 

Najbolj brano