Horoskop: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, so najbolj zveste

Fiksna znamenja utrdijo tisti del, ki ga kardinalna znamenja pričnejo.

Horoskop: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, so najbolj zveste - Foto: Profimedia

So zelo osredotočena in imajo realen pogled na zadeve in situacije. Spremlja jih potreba po strukturiranju in dorečenih odnosih. To so odločne, stabilne, stanovitne, ter zelo zveste ženske, na katere se lahko vedno in povsod zanesete. Čeprav slovijo po izredni marljivosti, se jim pri svojem delovanju običajno nikamor ne mudi.

Če jih nekaj prosite, ste lahko mirni, saj bodo obljubo vedno izpolnile. Njihove lastnosti so potrpežljivost, zbranost in neverjetna vztrajnost, še posebej na področju dela. Kar smatrajo da je njihovo, je zanje sveto, tega ne izpustijo iz rok. Odlično se znajdejo na vodilnih položajih, ter so znane po tem, da so na poslovnem področju izredno pripadne.

BIKICA

Bikica premišljeno in motivirano koplje zemljo in gradi z resničnimi elementi za izgradnjo trdnega življenja. Premika se počasi in vedno želi ustvariti stvari, ki trajajo. Ona zna narediti čudež, ko gre za pridobivanje stvari. Zaradi tega lahko pogosto uživa v uspehu, ne glede na to, kaj si o njej mislijo drugi. Včasih se lahko počuti prazno in se sprašuje, če resnično želi tako trdo delati, vendar je že v naslednjem trenutku zopet močna in pripravljena na nove naloge. Njena velika prednost je, da vzdrži do konca, neglede na to, kako naporna je bitka. Vendar se težje popolnoma sprosti, tudi če se ji zdi, da je nekaj izgubljenega. Ni ravno znana po svoji fleksibilnosti in ima lahko nekaj težav s prilagajanjem.

LEVINJA

Levinja je zaradi energije fiksnega znamenja znana po tem, da je trmasta in se težje prilagaja, vendar lahko ti dve lastnosti odlično uporabi v svoj prid, saj ji je podarjena tudi vztrajnost. S svojo pogumno naravo lahko v življenju pričakuje odlično kariero, zmožnost samo izražanja in nenehnega spoštovanja drugih na izbranih področjih. Njena neustavljiva odločnost in volja za uspeh je nekaj, kar preseneča vedno znova, ampak ne gre brez nagrade, ki je zanjo nekako samoumevna. To je njena dodatna motivacija, ki še poveča njeno marljivost do najvišje stopnje. Če v nekaj verjame, se bo za to zadevo ali osebo pripravljena boriti do konca.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka vedno ve kaj hoče in načrtovala bo, dokler ne dobi, kar si je zastavila. Duhovno je dovolj močna in stabilna, da nadaljuje tudi tam, kjer bi drugi odnehali. Zavrača druge, včasih s svojim načinom delovanja sabotira njihove sanje, in vsakomur, ki to poskuša, zelo hitro postavi meje. Verjame v to, da se najbolj znajde v svojih čevljih, zato si tujih ne izposoja. To je samostojna ženska, ki ne potrebuje dobrodelne note in pomoči, saj se znajde sama z vsemi svojimi orodji, ki jih ni malo in so seveda učinkovita. Ima močno izraženo svoje mnenje in ne odstopa od svojih trdno zastavljenih stališč.

VODNARKA

Vodnarka je sicer svobodna in neodvisna, vendar je tudi perfekcionistka, ki pozorno spremlja podrobnosti. Zna se posvetiti opravkom in obveznostim, zraven pa se zna tudi zabavati. Vendar pa včasih lahko postane tako obsedena s pridobivanjem popolnosti, da pade pod primež stresa. Je odlična pri vodenju ekipe vse tja do  zmage, včasih pa je njen neposreden slog lahko celo uničujoč za okolico. Spremlja jo močan občutek lojalnosti, ki jo ima do svojih prijateljev in ljubljenih. Je zaupanja vredna ženska, ki zna vedno poiskati pravi smisel in pri tem ohraniti optimizem na višji stopnji.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografija: Profimedia

Preberite še: Tega modela čevljev ne boste želeli sezuti: Retro ženska obutev, ki bo zaznamovala letošnjo pomlad

Priporočamo tudi: To so klasične bele superge, ki jih Jennifer Lopez nosi ob vsaki priložnosti

Najbolj brano