Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, najpogosteje blestijo v karieri

V hitrem tempu današnjega življenja nam redko ostane dovolj prostega časa, da bi se umirili in sprostili. Kljub temu pa nekatera znamenja zodiaka časovno bitko usklajevanja kariernih in osebnih obveznosti premagujejo lažje. 

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, najpogosteje blestijo v karieri - Foto: Unsplash.com/Lauren Roberts

To so ženske, rojene v znamenjih ovna, device, vodnarja in leva.

OVNICA

Ovnica zelo dobro razume, da časovna stiska pomeni, da kadar nima časa, da bi počela kar želi, ker je preveč zaposlena s tistim, kar mora storiti, zato se ji zna spretno izogniti. Spremljajo jo neverjetna hitrost, prodoren, moder um in neverjetna iznajdljivost, s katero se prebija med različnimi opravili in se zraven prikupno nasmehne, saj ji nikoli nič ni težko.

Njen časovni kapital je njena lastnina in zna se iztrgati iz panike ter kaosa in kljub temu dokončati projekt. Ostali igrajo napačno igro, njena časovna igra pa je zelo dobro nastavljena, saj zna na trenutke odklopiti vse in si privoščiti sprostitev, ali vsaj dolgi telefonski pogovor s prijateljico. Ovnica želi čas in denar, zato njen delovni tempo močno presega čas namenjen užitkarstvu, vendar je to ne ovira, saj brsti na svojih ambicijah in uspešnosti.

Nikoli ne sanja o dobitku na loteriji, saj ji je jasno, da se mora za uspeh boriti sama. Njena miza ni nikoli pospravljena, vendar kljub temu vedno najde tisto kar potrebuje, tudi namizje njenega računalnika je pravi cirkus, v katerem se odlično znajde in ima venomer glavno vlogo.

Svojega časa nikoli ne porablja za neumnosti ali nepomembne stvari, zato je njegov odličen gospodar.

DEVICA

Strategija device, da časovno uspešno krmari skozi obveznosti in življenje je preprosta. Imeti mora svoje jasno začrtane cilje in sanje, na delovnem mestu se mora držati nekoliko v ozadju, njen račun ne sme biti nikoli negativen.

V teh situacijah lahko ona spretno krmari s svojim časom in si ga v miru razporeja. Seveda je zaradi svoje odgovornosti tista, na katero tudi drugi pogosto prelevijo svoje obveznosti, vendar ona časovno stisko vseeno zaobide, čeprav je v notranjosti malce nemirna. Devica hrepeni po uravnovešenem tempu na višji ravni, v katerem se lahko posveti tudi svoji družini, seveda, brez da bi ob tem trpela njena kariera.

Njen moto je, če želiš pripraviti omleto, je potrebno ubiti iz zmešati jajce, torej ji vztrajnost, marljivost in motivacija krojijo njen čas, srečo pa ima, da ji veliko pomeni tudi njena osebna plat, ki jo notranje bogati.

Svojega časa ne zapravlja za lenobne podvige in užitkarstvo, ne zanaša se, da ji bodo drugi prinesli uspeh, jasno ji je, da sta življenjska in časovna igra v njenih rokah, zato ima v mislih vedno izdelan spisek opravil, ki jih je slučajno pozabila zabeležiti v opomnilnik.

VODNARKA

Vodnarka spada v skupino ljudi, ki obožujejo svoje delo in sploh nimajo občutka da delajo, zato se zelo dobro znajde v časovni stiski, ker je običajno vso njeno življenje njen hobi, ki si ga zna odlično prilagoditi. Ker si ne dovoli, da bi jo povozil čas in da bi jo obveznosti posrkale vase se zna na diplomatski način, ko je potrebno postaviti zase in si vzeti čas.

Njena pot je abstraktna, najprej skuša zadovoljiti svoje temeljne potrebe, nato se začne posvečati tudi duhovnim dosežkom, za katere ji kljub natrpanemu urniku nikoli ne zmanjka časa. Zaveda se, da se stvari, ki jih pričakujemo od dela, razvijajo in spreminjajo skladno z njeno osebno rastjo.

Vodnarka je sposobna s svojo močno učinkovitostjo doseči tudi nivo ega, ki jo vodi do tega, da počne tudi stvari, ki v njen vzbujajo občutek pomembnosti. Nivo samouresničenja pa je njen trdo zastavljen cilj in ko ga doseže lahko resnično zaživi in se spretno bojuje z igro časa, ki ga je vedno premalo.

Ne glede na dejstvo, da so njene sanje obilne, si zna vedno izračunati, koliko časa bo porabila za njihovo uresničitev.

LEVINJA

Levinja s svojimi visokimi standardi točno ve, kako se mora organizirati, da ji časa ne zmanjka. Časovni revščini se zna spretno izogniti in svoje obveznosti organizirati v smeri, da jim je vedno kos, ter da zaradi njih ni nervozna.

Ko dobi novo priložnost, postane še bolj delovna in hkrati še bolj iznajdljiva. Ko izkusi kanček uspeha, si ga zaželi še več, vendar dobro ve, kje je njena meja in nujno ji mora ostati dovolj časa za prijetne stvari. Ker se zna odlično prebiti do faze prilagoditve, je na poti do trajnega uspeha, saj zna delovati kot ženska, ki ceni svoj čas in z njim brezglavo ne razmetava.

Osupljivo je, kako diplomatsko zna ustvariti zagon in se naučiti izkoriščati moč časovnega vzvoda na poti k uspehu in bogastvu. V življenju se največkrat znajde v družbi podobno mislečih ljudi, saj ne more razumeti, kako lahko nekomu vedno zmanjka časa.

Levinja se dobro zaveda, da je za vsak napredek potreben trud in seveda kanček sreče, vse to pa je premalo, če si ne znamo razporediti svojega časa in se izogniti stresnim dražljajem.


Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash.com/Lauren Roberts

Preberite še: Ženske rojene v teh 4 znamenjih so stilske kraljice!

Priporočamo tudi: Če bi radi daljše noge, to poletje izberite TA model kratkih hlač!

Najbolj brano