Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, se ne bojijo biti drugačne

Zavedanje  drugačnosti  ni enostavno, vendar se v povezavi s pojmom biti drugačen določene ženske zodiaka zelo dobro poistovetijo.

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, se ne bojijo biti drugačne - Foto: Unsplash/ Museums Victoria

So drugačne, so samosvoje in na to so zelo ponosne. Njihovo življenje je barvito, polno raznih korakov, ki si jih ostali ne bi drznili udejanjiti. Ničesar ne obžalujejo in se za svoja dejanja ne opravičujejo.

STRELKA

Strelka je ženska, za katero običajno meje in pravila ne obstajajo, oziroma ona je tista, ki si jih zna prikrojiti po svoje. Že kot deklica je tista, ki se raje druži s predstavniki nasprotnega spola in podira tabuje na vsakem koraku. Strelka je upornica z dobrim razlogom, ki rada filozofira in išče nove smernice. Rada odstopa od povprečja in težko sprejema tradicionalne zadeve.

Ona potrebuje nekaj več, nekaj drugačnega. Ko se je potrebno postaviti za nekoga, je strelka prva v vrsti, saj ji je jasno, da je potrebno podpirati tudi tiste, ki odstopajo od povprečja. Njen stil je takšen, kot ji določen trenutek odgovarja, ne glede na opazke partnerja ali prijateljic. Nanje se strelka enostavno požvižga. Tudi na področju dela je tista, ki izstopa s svojim za nekatere nesprejemljivim slogom.

VODNARKA

Vodnarka je že po naravi drugačna od ostalih, skratka unikatna. Ona je tista, ki si izbere drugo pot, ki se zna umakniti od množice in vztrajati pri svojih stališčih, ne glede na to, kaj si drugi mislijo o tem. Vodnarka izbira partnerje, ki niso dolgočasni in ki imajo nekaj posebnega, nekaj drugačnega. Njen stil je obogaten z živimi barvami, ličila so intenzivna in ona je tista, ki je v množici vedno opazna in to ji je všeč.

Nikoli jo ne skrbi, če jo družba tretira za normalno, skrb, kakšen vtis bo naredila je vodnarki popolnoma neznana. Vodnarka je preveč samosvoja, da je ne bi opazili, ali da bi jo morda zamenjali s kom. Kreativno delovanje in ustvarjanje lastne osebnosti je zanjo nekaj popolnoma vsakdanjega. Zanjo je včasih več vreden trenutek, ko doživi nekaj novega, kot pa nedeljsko kosilo v krogu družine, ki diši po tradiciji.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka je ženska, ki je zaradi svoje drugačnosti tako neverjetno privlačna, tako za prijatelje, kot tudi za ljubimce. Ker je ne morejo popolnoma prebrati, je še bolj zanimiva in skrivnostna. Njen krog prijateljev je ožji, saj svoje energije ne razmetava po nepotrebnem. Ona nikoli ne dela nečesa z razlogom, da bi ustregla drugim, ali jih očarala, ona deluje zase. Ne zanima jo, če jo ocenjujejo za egoistično, pomembno ji je, da je njeno življenje njena izbira.

Medtem, ko si večina povprečnih ljudi želi, da bi živeli bolj pisano in pestro življenje, ga škorpijonka v resnici tudi živi. Ona je prepričana, da je omejenost na normalnost razlog, da ljudje z drugačnimi sposobnostmi enostavno nimajo možnosti, da bi se pokazali, izkazali in dokazali, kaj v resnici zmorejo. Razumevanje drugačne škorpijonke zahteva veliko  empatije,  poguma in zavestno odločitev za sprejemanje tuje resničnosti.

Fotografije: Unsplash/ Museums Victoria

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: Ženske, rojene v teh 5 znamenjih, se najmanj obremenjujejo z otrokovim odhodom v šolo

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh znamenjih, imajo v ljubezni previsoka pričakovanja

Najbolj brano