Vsak človek se v življenju rodi kar sedemkrat! Na kateri stopnji ste trenutno?

No, na kateri stopnji se nahajate? Preverite.

Vsak človek se v življenju rodi kar sedemkrat! Na kateri stopnji ste trenutno? - Foto: Unsplash.com/ Eric Ward

1. Dojenček

Prvo rojstvo označuje naše dejansko rojstvo, ko naša duša prvič vidi svet. Rodite se v okolje, ki ga ne poznate, okolje, kjer je vse novo in neznano. Na tej stopnji začnete živeti v okolju, se nanj privajate in se tako pripravljate na naslednjo stopnjo.

2. Učenec

Drugo rojstvo simbolizira fazo učenja (ne le v pomenu izobraževanja in šolanja). Vaša duša je sedaj že seznanjena s svetom in ga delno tudi razume. Sedaj je čas, da se nauči novih stvari, da spozna ljudi, se nauči razumeti njihova čustva in dejanja. Ne učite oziroma ne spoznavate le drugih, ampak tudi sebe; kdo ste, kaj boste naredili s svojim življenjem. 

3. Raziskovalec

Po fazi učenja je čas za raziskovanje. Na tretji stopnji vaša duša že razume, kaj lahko pričakujete od življenja in katerih stvari se še morate naučiti, zato vas pošlje na pot raziskovanja. Privlačile vas bodo nove ideje, nove misli, novi kraji in novi ljudje. Živite z otroško radovednostjo v svetu odraslega človeka.

4. Ljubimec

Četrto rojstvo v vaše življenje prinese ljubezen. Vaša duša je do sedaj že prišla do določenih izkušenj in spoznanj, zato je čas, da v ospredje pride ljubezen. Če ugotovite, da ste načeloma zadovoljni z vsemi vidiki svojega življenja in da vam manjka le še romantična naveza, da bi vaše življenje bilo bolj polno, potem ste najverjetneje na četrti stopnji.

5. Uspešnež

Na tej stopnji boste vse svoje znanje, spoznanja in pretekle izkušnje tudi uporabili. Vse, kar vas je življenje naučilo bo našlo svoje mesto in tako boste začeli beležiti nove uspehe (predvsem na poklicnem področju).

6. Dobrodelnež

Šesto življenje vas oblikuje na način, preko katerega spoznate nesebičnost in dejstvo, da so na svetu ljudje, ki so odvisni od pomoči drugih. Na tej točki začnete pomagati drugim in se vedno bolj udejstvujete pri dobrodelnih akcijah.

7. Transcedenca

Zadnje življenje oziroma zadnja stopnja vas pripravi na življenje po smrti. Sedmo rojstvo doživite, ko spoznate, s kako nepomembnim malenkostmi se obremenjujejo ljudje in se zaradi njih tudi prepirajo. Prav tako spoznate, da vas po koncu življenja čakajo stvari, ki so večje od vas samih. 

Pripravila: Tamara Bastarda
Vir: ia.meaww.com

Preberite še: Veliki MESEČNI horoskop za mesec OKTOBER! (ljubezen, delo, sreča)

Priporočamo tudi: Zjutraj, ko vstanete, nikar ne pospravljajte postelje! To je razlog, zakaj ...

Najbolj brano