Veliki mesečni horoskop za julij 2024: Nekdo bo doživel razočaranje, ribe pa potrebujejo počitek

30. 6. 2024
Veliki mesečni horoskop za julij 2024: Nekdo bo doživel razočaranje, ribe pa potrebujejo počitek (foto: Profimedia)
Profimedia

Preverite, kaj vam napovedujejo zvezde v letošnjem juliju.

Mesečni horoskop za julij 2024 napoveduje, da bodo vsa znamenja končno uživala na poseben način. Planet Neptun pa 2. julija začenja obdobje navidezne retrogradnosti, ki bo močno vplivalo na vse. Mimogrede, ta planet vlada glasbi, umetnosti, plesu, fotografiji, vizijam, sanjam, iluzijam in kolektivnemu nezavednemu, zato je pomembno, da svoje zamisli in sanje zapišete.

Oven

Vaše možnosti in priložnosti se povečajo. Čakajo vas lepa srečanja in nova poznanstva, a tudi velike ambicije. Odkrili boste skrite talente. Če ste v zvezi, se bo vaš partner spraševal o svojem mestu v vašem življenju. Za ljubezen se boste morali potruditi ali žrtvovati. Sredi meseca bo ozračje napeto. V službi vam bo dolgčas, saj so vaše misli osredotočene na nekaj drugega in hrepenite po počitku.

Bik

Mesečni horoskop za julij 2024 napoveduje, da boste nadzorovali vse dogodke. Dobro sodelujete s sodelavci in odlično se počutite, ko predstavljate svoje ideje. Čutite, da vas drugi popolnoma razumejo. Pokažete se v najboljši luči in sprejmete spremembe. Radi preživljate čas s partnerjem, a od sredine meseca boste potrebovali več samote. Če ste samski, vas kliče nekdo poseben.

Dvojčka

Odkrijete najboljše od sebe. Imate nove priložnosti, ste aktivni, privlačni in podjetni, zato prejemate komplimente. Spoznali boste ljudi na svoji valovni dolžini. Zelo boste očarljivi. V ljubezni vaša moč zapeljevanja dela čudeže. Spoznali boste tudi posebno osebo. Če ste v zvezi, bo prihajalo do konfliktov in dvomov. Ta mesec bi lahko bil začetek novega razvoja za vas. Vaše ideje vas lahko pripeljejo do želene poti.

Rak

Menite, da imate dovolj časa, da izpopolnite svojo strategijo. Dobra energija, ki kroži okoli vas, potrjuje ta občutek in vam sporoča, da je pravi čas, da svoje projekte spremenite v zlato. Nekdo vam bo dal veter v krila za začetek posla, vaš šarm in prijaznost pa vam bosta odprla vsa vrata.

Lev

Mesečni horoskop za julij 2024 napoveduje, da se bodo dogodki obrnili vam v prid. V njem boste lahko maksimalno uživali. Vaše želje so močne in včasih neobvladljive. Če želite dobiti, kar želite, uporabite svojo moč zapeljevanja, vendar modro. Do partnerja se ne obnašajte gospodovalno, saj bi se lahko vse skupaj zakompliciralo. Ko želite nadzorovati vse okoli sebe, so možna razočaranja. Vaša karizma vam odpira vsa vrata. Vaše zdravje bo stabilno, če boste spali toliko, kot potrebujete.

Devica

Vaša dobra energija vas rešuje pred potencialno škodljivimi načrti. Obogatite se lahko na vseh ravneh. Če se počutite neuporabne, premislite še enkrat, saj imate izjemne lastnosti. Vaši romantični odnosi so harmonični in vam omogočajo, da partnerju izrazite svoja čustva z nežnimi gestami. V poslu analizirajte svoje poklicno vedenje in poslušajte nasvete drugih.

Tehtnica

V vas se prebuja energija, da nadaljujete z aktivnostmi in izkoristite svoje talente. Počutite se bolje in bolj jasno vidite svet okoli sebe. Sklepate nova poznanstva, vaš odnos z najdražjimi pa se iz dneva v dan izboljšuje. Izhodi in zabava bodo zapolnili vaš prosti čas. V ljubezni boste končno našli, kar iščete. Če ste razočarani nad prijateljem, naj vas ne odvrnejo druge zveze.

Škorpijon

Mesečni horoskop napoveduje, da boste zaradi svoje dragocene energije premagali sami sebe in našli rešitve za vsako težavo. Nekdo bo motil vaš način življenja. Izogibajte se dogodkom in osebam, ki vam ne ustrezajo. Ko gre za ljubezen, boste odkrili najboljše v sebi in bili ljubljeni. Vaš partner vas ima rad takšne, kot ste. Samski boste spoznali nekoga posebnega in začeli idilično ljubezensko razmerje. Pri delu stremite k doseganju poklicnih ciljev in ti vam bodo dosegljivi.

Strelec

Že nekaj časa se počutite srečni, a to težko dojamete. Odkrijte svoj neizkoriščen potencial, a poskrbite tudi za svoj videz in bodite bolj elegantni. Izgubili boste odnos z osebo iz svojega življenja, kar bo odprlo prostor za nove ljudi. V službi lahko številni izzivi omajajo vašo samozavest, a sodelovanje s sodelavci vam bo prineslo uspeh. Konec meseca vam pričara nasmeh na obraz.

Kozorog

Osredotočeni ste na svoje cilje z izjemno delovno silo. Ne bojite se trdega dela, nasprotno – uživate v takšnem vzdušju. Ste vztrajni in vzdržljivi, z nalogami ne odlašate. Ne ozirate se na tiste, ki nimajo enakih ciljev. Več se družite s prijatelji in sodelavci, bodite zabavni in ustvarjajte lepe trenutke. Kar zadeva ljubezen, občasno presenetite partnerja.

Vodnar

Možnosti in priložnosti bodo v tem mesecu na dosegu roke, lahko pa pride do zapletov. Imeli boste veliko priložnosti, da pomirite svoje finančne strahove. Bodite pristni in se osredotočite na svoj potencial. Pokažite najboljše v ljubezni. Vaš partner morda ne bo vedno razumel vaših nihanj razpoloženja, vendar vam bo stal ob strani.

Ribi

Planeti vam bodo v juliju pomagali pri napredovanju in doseganju ciljev. Priložnosti bodo sledile, zato bodite previdni pri izbiri. Ne dovolite, da bi zaradi pritiskov sprejemali nepremišljene odločitve. Morda si boste celo želeli vzeti odmor od dela, vendar morate vztrajati, če želite doseči uspeh. Vaši čustveni odnosi in ljubezen naj bodo v skladu z vašimi težnjami. Na polovici meseca bi lahko srečali nekoga posebnega.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta zelo hranljiva solata je bogata z vitaminom C ter deluje čistilno in proti staranju: Je skoraj brez kalorij, a odlično prežene lakoto

Priporočamo tudi: Horoskop: Kakšna je razlika med raki rojenimi junija ali julija?

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan