Horoskop: Poglejte, kaj vam napovedujejo zvezde za preostanek poletja

Horoskop: Poglejte, kaj  vam napovedujejo zvezde za preostanek poletja - Foto: Profimedia

RAK

22. JUN. – 23. JUL.

Vesel julij, rakci! Pripravite se na praznovanje, kajti vaša sezona se začne ta mesec. Prejšnji mesec je bil še odet v kaotičen mrk, zdaj pa se zdi, kot da se boste na novo prerodili. V začetku junija je v vaš znak vstopil romantični planet Venera, ki je osvetlil vas in vse projekte, ki so trenutno v vašem planu. Za vas je to lahko nov začetek, zato le planite po situacijah in načrtih, ki ste se jih do zdaj izogibali in tvegajte. Planeti vas podpirajo.

LEV

24. JUL.–23. AVG.

Dobrodošli v juliju, ognjeni levi! V maju ste se igrali z mislijo, da bi pobegnili in se zanašali zgolj na preteklost in stvari, ki jih poznate, da bi le ubežali nepredvidljivi prihodnosti. Da se za trenutek obrnemo v preteklost, morda niti ni tako slabo, saj se tako znova soočimo z napakami, ki jih ne smemo in ne želimo ponavljati. Vseeno pa le živite v sedanjosti, saj ta resnično obeta. Bodite odprtih misli in duha pa boste v poletje priklicali še novo, iskreno romanco.

DEVICA

24. AVG.–23. SEP.

Morda resno razmišljate o tem, kam vodi vaša kariera, in se počutite izgubljene. Retrogradni Merkur vas bo popeljal skozi nekaj ovir na vaši poti, ki pa vas bodo prisilile k premisleku in počitku, vašo pot pa ponovno osmislile. Če se trudite, da bi se počutili vredni ljubezni in uspeha, vedite, da vam Merkur že vse od konca junija pomaga povrniti samozavest in ljubezen. Zdravje naj vas ne skrbi, vse bo v redu!

TEHTNICA

24. SEPT.–23. OKT.

Kako se počutite, ko se vaša pot nenadoma zapre, a vam je hkrati ponujena alternativa? Če imate za ta mesec predvidene poletne počitnice, obstaja majhna verjetnost, da vse ne bo šlo po načrtih. Ne nazadnje se je vaš junij začel z retrogradnim Merkurjem, zato se lahko počutite malce izgubljeno in raztreseno. Vendar vas planeti še v tem poletju popeljejo na lepo in spontano potovanje, ki si ga že dolgo želite. Bodite pripravljeni na veliko novega.

ŠKORPIJON

24. OKT.–22. NOV.

Zdi se, da so bili zadnji meseci za vas precej naporni, in čutiti je vašo čustveno preobremenjenost. Dovolite si čutiti, ne zatirajte občutij, temveč se z njimi raje soočite. Začeli se boste zavedati, kako vas lahko nekatere energijske navezave bremenijo, namesto da bi vam dale smisel in novo moč. Ker je Venera že junija aktivirala vašo pustolov­sko deveto hišo, boste popolnoma pripravljeni ignorirati ves hrup in se osredotočiti na lepe stvari. Čaka vaš še veliko neverjetnih priložnosti!

STRELEC

23. NOV.–21. DEC.

Odprla so se nova vrata v vašem življenju in vi ste končno priprav­ljeni, da stopite skozi. Morda so odprta že nekaj časa, pa jih niste opazili, zdaj pa je pravi čas, da začnete novo poglavje. Tudi vsi problemi se kar naenkrat zdijo manjši in lažji. Junij vas je navdal z novo močjo in samozavestjo, vi pa ste več kot pripravljeni, da z dvignjeno glavo in pokončno držo zakorakate novim dogodivščinam naproti. Veselite se poletja.

KOZOROG

22. DEC.–20. JAN

Privoščite si lep julij, kozorogi! Konec maja je sezona mrkov povzročila nenadne premike ali, bolje rečeno, pomagala doseči stvari, ki ste se jim že nekaj časa izogibali. Ko je Venera, planet lepote, romantike in obilja, junija vstopila v znamenje raka, se je vaše ljubezensko življenje optimistično obrnilo, vendar mu morate pomagati. Bodite odprti za nove, lepe stvari in se jih veselite. To je edini način, da v svoje življenje privabite nekaj čudovitega. To si zaslužite, obetajo se lepi meseci.

VODNAR

21. JAN.–18. FEB.

Zadržki, ki so vas ovirali v zad­njih mesecih, so zdaj popustili. Ste med tem obupali nad ljubez­nijo? Nikar, poletni meseci vam bodo prinesli nekaj vznemirljivih presenečenj, obstaja celo velika verjetnost, da boste naleteli na kakšno za vas pomembno osebo. Čustvena povezava s to novo osebo bo posejala semena romantike in ljubezni. Lahko se ji prepustite in novi ljubezenski poti popolnoma zaupate. Je bil že čas, kajne?! Pogumno!

RIBI

19. FEB.–20. MAR.

Za ribice je leto 2021 pomembno za ohranjanje povezav z ljudmi. Vedno ste bile najbolj ljubke med vsemi nebesnimi znamenji, saj verjamete v medosebne odnose in ljubezen, ki vam bo osmislila življenje. Zato nikar ne zavrzite priložnosti, da se povežete z nekom novim, morda je to prvi korak k novi ljubezenski navezavi. Sebi in življenju dajte priložnost, da vas preseneti. Poletje bo polno lepih in neprecenljivih izkušenj. Ljubezen že trka na vrata.

OVEN

21. MAR.–20. APR.

Začeli ste z za vas zelo pomembnim projektom, zdaj pa se vam zdi, da ste zgubili podporo bližjih in bi ga najraje opustili. Dovolili ste, da so se stvari ustavile, in zdaj stojijo na mrtvi točki. Nikar, sledite željam in ciljem, naj vas ne ovirajo prijatelji in bližnji. Najpomembneje je, da sledite svojim sanjam in si zaupate, da zmorete. Vse, kar potrebujete, sta vera in veliko pozitivne energije.

BIK

21. APR.–21. MAJ

Nikakor se ne morete znebiti občutka, da bi v svoje trenutno življenje morali vložiti več. Več energije in poguma. Ste se vprašali, zakaj se ne premaknete? Je to zato, ker ste leni ali ker ne verjamete, da je vaša pot prava? Morda je zdaj pravi čas, da se znebite strahu pred novim in drugačnim. Zaupajte smeri toka in življenje zajemite z veliko žlico. Upajte si, drznite si in nikar ne čakajte na jutri. Poletje vas morda preseneti, le zaupajte sebi in prihodnosti.

DVOJČKA

22. MAJ–21. JUN.

Kaže se vam nova poslovna priložnost in morda je prav zdaj pravi trenutek, da si jo podrobneje ogledate. Bodite pozorni na detajle, ki jih ponuja, predvsem pa jo sprejmite z odprtimi rokami, saj se iz nje lahko razvije še veliko več. Obetajo se nova poznanstva, poslovne poti ter ogromno koristnih izkušenj in rasti. To je priložnost za vas, da zablestite in zrastete. Poletje bo vsekakor lepo!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so nepričakovani natikači letošnjega poletja, ki jih ljubijo manekenke

Priporočamo tudi: Pozabite na kavbojke, to je največji trend dolgih hlač za letošnjo jesen

Najbolj brano