To je PRAVI koktajl za vas (glede na vaše astrološko znamenje)

Pri odločanju o tem, katera je vaša 'značilna pijača', vam morda lahko pomagajo zvezde. Preverite, kaj piše za vaše znamenje!

Spirituelle, 16. 12. 2017

Vse imamo svoje favorite, kar še posebej velja tedaj, ko beseda nanese na koktajl. Pa ste se kdaj vprašale, kateri koktajl je za vas zapisan v zvezdah?

Verjetno ne, bo pa brez dvoma zanimivo videti, saj astrološka znamenja veliko povedo o osebnosti in zakaj te odločitve ne bi prihajajočega silvestrovega prepustili ... no, zvezdam. 

Vodnar - Rosé margerita

Vodnarji ste sproščeni in vedno radi presenetite z izbiro, ki je od vas ne bi pričakoval nihče. Med njimi tudi kombiniranje klasičnega vina rosé  z vročo tekilo in soljo!

Oven - Kuhano vino

Toplo osebnost moraš vedno ujeti s toplo pijačo. Kuhano vino vas bo najprej spomnilo na praznike, dejstvo pa je, da lahko ob njem uživamo preko celega leta.

Devica - Sangria

Device lahko na prvi pogled delujejo zelo 'površinsko', ampak ko jih začneš spoznavati, vidiš njihovo kompleksnost in globino njihove osebnosti. Zato je njihova pijača rdeče vino ... z dodatkom!

Dvojčka - Dirty Gin & Tonic 

Dvojčki so poznani po njihovih razdvojenih osebnostih divji naravi  , zato njihov koktajl združuje tri pijače, ki se navadno ne mešajo. Gin, whiskey in malce kave ... za opitost, ki je ne boste pozabile tako hitro.

Rak - White Russian koktejl 

Raki so občutljivi,  intimni, z močno čustveno intuicijo. Ko je govora o njihovi pijači, jim je torej všeč nekaj konkretnega, kar pogreje njihovo srce, nekaj kremoznega. Zato je White Russian, pijača z vodko in kremnim likerjem popolna pijača za rake ... in vse tiste večere ob vročem kaminu.

Lev - Long Island Ice Tea

Levi so duša in življenje vsake zabave in zato je njihova pijača tista, ki ima največji odstotek alkohola!

Tehtnica - Sex on the beach

Tehtnice so zabave, družabne in hitro se zamotijo ... prav zato potrebujejo pijačo, ki jih bo zabavala dlje časa. In kaj je boljšega kot 'Sex on the beach'?

Škorpijon - 'The Godfather'

Škorpijoni obožujejo skrivalnice, prav zato je The Godfather zanje. Gre za preprost koktajl, preprost, ampak očarljiv, saj v enem združuje konjak in amaretto ... z malce pomarančne arome.

Strelec - Cosmopolitan

Z okusno brusnico in sladkimi citrusi v kombinaciji z vodko in 'triple sec', ... to je koktajl, ki je po horoskopu brez dvoma strelec!

Kozorog - Martini

Kozorogi ste zelo pragmatični in zelo natančni in zato je nekaj klasičnega, kot je Martini kot nalašč za vas!

Ribi - Whicky Sour 

Ribe ste močne, ampak obenem tudi zelo občutljive, saj si kritike jemljete zelo k srcu. Prav zato se Whiskey Sour popolno ujame z vašo osebnostjo ... z močno osnovo v  whiskeyju, a z zabavno kombinacijo limoninega soka, sladkorja, jajc in jajčnega likerja naredi pijačo ... nežno.

Bik - Piña Colada 

Biki radi eksperimentirajo in so brez dvoma kreativni, zato so vam zvezde tokrat namenile koktejl, ki ga lahko po lastni želji dopolnite!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: → Darja Švajger: 'Moje telo se je sesulo' (iskrena izpoved)

Priporočamo tudi: → To je 10 najboljših tujih Instagram profilov za notranji dizajn!

Najbolj brano